shahrmaftool shahrmaftool .

shahrmaftool

مراحل نصب و اجراي يونوليت سقفي

در گذشته به منظور اجراي سقف بناها از روش طاق ضربي استفاده مي‌شد. اين روش سبب افزايش وزن سقف و در نتيجه كاهش مقاومت آن در برابر زلزله مي‌شد. از اين رو در حال حاضر به منظور رفع اين مشكلات از سقف تيرچه بلوك استفاده مي‌شود. در اجراي اين سقف از بلوك‌هاي سيماني، سفالي و يونوليت استفاده مي‌شود. استفاده از اين ابزار سبب كاهش وزن سقف و در نتيجه مقاومت بيشتر آن مي‌شود. يكي از اصلي‌ترين اقدامات به منظور كاهش وزن سقف، استفاده از يونوليت سقفي است. از يونوليت سقفي به عنوان بلوك در اجراي تيرچه بلوك استفاده مي‌شود. در اين بخش قصد داريم در مورد اين مسئله كه يونوليت سقفي چيست و مراحل نصب يونوليت سقفي  و اجراي آن چگونه است صحبت كنيم.

يونوليت سقفي چيست ؟

در پاسخ به سوال يونوليت سقفي چيست بايد بگوييم اين يونوليت‌ها به عنوان قالب بتن در سقف‌هاي تيرچه بلوك مورد استفاده قرار مي‌گيرند. شكل ظاهري اين يونوليت‌ها به صورت مكعب مستطيل است. ابعاد يونوليت سقفي استاندارد معمولا 200 سانتي‌متر طول و 50 سانتي‌متر عرض دارد. همچنين ارتفاع يونوليت‌ها 25 سانتي‌متر است. كاربرد استفاده از يونوليت سقفي تنها به اجراي تيرچه بلوك محدود نمي‌شود. از آن‌ها در لايه مياني ساندويچ پانل، زير لايه‌هاي پوششي سقف لوله‌ها و شيرواني‌ها نيز استفاده مي‌شود. كاربرد اصلي يونوليت، استفاده به عنوان عايق صوتي حرارتي است.

ويژگي سقف تيرچه يونوليت

اصلي‌ترين ويژگي و در واقع مزيتي كه استفاده از يونوليت در سقف‌ها دارد، اجراي آسان آن نسبت به مصالح قديمي تر است. استفاده از يونوليت سقفي اين امكان را فراهم مي‌كند تا كار سريع‌تر پيش برود. اما به طور كلي ويژگي استفاده از اين يونوليت‌ها ويژگي‌هاي زير را به همراه دارد:

  • با استفاده از اين يونوليت‌ها، نيازي به بلوك‌هاي سيماني و تيرچه‌هاي پيش ساخته نيست. در واقع يونوليت جايگزين مناسبي براي بلوك‌هاي سيماني است.
  • استفاده از يونوليت باعث افزايش عمر سازه شده و همچنين در هزينه صرفه‌جويي مي‌شود.
  • يونوليت در برابر زلزله نيز مقاومت بالايي دارد.
  • با كمك يونوليت، هر نوع ارتعاش و ميزان صدا در سقف كاهش پيدا مي‌كند. در واقع به عنوان عايق صدا عمل مي‌كند.
  • نصب يونوليت سقفي در سقف‌هاي تيرچه يونوليت سبب ايجاد دهانه‌هاي بلند در سقف مي‌شود.
  • وزن كلي ساختمان نيز كاهش پيدا مي‌كند.
  • با استفاده از يونوليت سقفي، نيازي به تيرهاي مياني نيست. همين مسئله سبب افزايش ارتفاع طبقات، كاهش گودبرداري و كاهش هزينه مي‌شود.

مراحل نصب و اجراي يونوليت سقفي چگونه است؟

پس از بررسي و پاسخ به سوال يونوليت سقفي چيست، مراحل نصب و اجراي يونوليت سقفي را مورد بررسي قرار مي‌دهيم. معمولا نحوه نصب و اجراي يونوليت سقفي با توجه به شرايط آب و هوايي و ويژگي‌هاي فيزيكي و ظاهري متفاوت است. از اين رو براي نصب و اجراي يونوليت سقفي دستورالعمل‌هاي مختلفي وجود دارد. به طور كلي مراحل نصب و اجراي يونوليت سقفي در خانه ويلايي كه داراي سقفي كوتاه است، با مراحل نصب يونوليت در آپارتماني با سقف بلند متفاوت است. مي‌توان نتيجه گرفت ارتفاع سقف نيز در روش اجرا و نصب يونوليت سقفي تاثيرگذار است.

يكي از موارد مهم در مراحل نصب و اجراي يونوليت سقفي ، ضخامت ورق يونوليت است. معمولا بلوك‌هاي يونوليت پلي استايرن كه در سقف مورد استفاده قرار مي‌گيرند، داراي قطر زيادي هستند. از اين رو ابعاد و ضخامت يونوليت بسيار مهم است.

مراحل نصب يونوليت سقفي به شرح زير است:

  • در مرحله اول بافت شبكه‌هاي فلزي انجام مي‌شود. در اين مرحله شبكه‌هاي فلزي با استفاده از مفتول‌هاي مقاوم با ضخامت‌هاي 5.2 و 4 و 3 ميلي متر، طول 3 و عرض 1 متر بافته مي‌شوند.
  • در مرحله دوم يونوليت‌ها در ضخامت‌هاي مورد نياز و با توجه به ابعاد شبكه‌هاي فلزي بافته شده برش داده مي‌شوند.
  • مرحله سوم نوبت به قرارگيري يونوليت‌ها مي‌رسد. يونوليت‌ها بين شبكه‌هاي بافته شده قرار گرفته و توسط مفتول‌هاي مورد نظر و يا سيم آرماتوربندي به يكديگر متصل مي‌شوند. فاصله آن‌ها از يكديگر معمولا 5، 7 و 10 سانتي متر بايد باشد.
  • در مرحله بعدي، نوبت به قرار دادن قطعات پانل‌ها مي‌رسد. اين قطعات كنار يكديگر قرار مي‌گيرند. در نهايت با توجه به نقشه و اندازه‌اي كه مد نظر است، توسط بست‌هاي مخصوص به يكديگر متصل مي‌شوند.
  • براي اينكه ديوارها در محل نصب پنجره و درب نيز يكپارچگي خود را حفظ كنند، اطراف آن با شبكه اتصال ساده به صورت قاب دور پنجره و درب، روي پانل بسته مي‌شود.
  • در مرحله آخر پس از اينكه نصب تمامي پانل ها، قاب درب و پنجره، كارهاي تاسيساتي انجام شد، به منظور اطمينان از تكميل عمليات، بتن پاشي انجام مي‌گيرد. اين كار مي‌تواند به صورت دستي و يا ماشيني انجام شود.

براي تكميل مراحل نصب و اجراي يونوليت سقفي از چه ابزاري استفاده مي‌شود؟

  • استفاده از انواع فوم‌هاي سقفي به تعداد لازم
  • ابزار برش فوم
  • دريل و مته
  • اره و چكش
  • استفاده از تفنگ هايي به منظور اتصال ميخ و پرچ ها

اقدامات لازم جهت نصب و اجراي يونوليت سقفي

براي شروع مراحل نصب و اجراي يونوليت سقفي، لازم است يكسري نكات را در نظر داشته باشيد و آن‌ها را رعايت كنيد:

  • حتما از لباس‌هاي مخصوص كه آستين‌هاي بلند داشته باشد و از دستكش استفاده نماييد.
  • استفاده از عينك ايمني را فراموش نكنيد.
  • از ماسك هايي كه داراي تهويه مناسب باشد استفاده كنيد. استفاده از اين ماسك‌ها به منظور جلوگيري از ورود گرد و غبار و ذرات پلي استايرن به دستگاه تنفسي لازم است.
  • به منظور نصب فوم سقفي، از افراد متخصص بهره‌مند شويد.

كلام آخر

مراحل نصب و اجراي يونوليت سقفي به طور كامل در مطالب فوق بيان شد. چنانچه قصد اجراي يونوليت سقفي را داريد، به منظور تهيه انواع يونوليت با كيفيت، به فروشگاه شهر مفتول مراجعه نماييد. به منظور خريد انواع يونوليت ، انواي توري سرندي، حصاري، فرنگي، انواع سيم آرماتوربندي، تيرچه كروميت و تيرچه بتني و... با شماره 02137556 تماس حاصل نماييد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ مهر ۱۴۰۳ساعت: ۰۳:۳۴:۴۸ توسط:shahrmaftool موضوع:

ميلگرد ساده A1 چيست و چه كاربرد هايي دارد ؟

به طور كلي شما با ميلگرد‌ها و انواع آن اشنايي داشته و در پيرامون خود به دفعات اين مصالح را مشاهده نموده‌ايد. اما شايد تشخيص آن‌ها سخت بوده و در خصوص تنوع اين محصول و كاربرد‌هاي هركدام، اطلاعاتي در اختيار نداشته باشيد. اما اگر در صنعت ساختمان و ساخت‌و‌ساز فعاليت داريد بايد بدانيد ميلگرد ساده A1 چيست و چه استفاده‌هايي دارد. ميلگرد ساده يا بدون آج ، اغلب ميلگرد صنعتي محسوب مي‌شود اما جهت نگه‌داشتن بتن آرمه در ساختمان نيز كاربرد دارد. در ادامه به كاربرد هاي ميلگرد ساده A1 صنعتي و ساختماني مي‌پردازيم. با ما همراه باشيد.

ميلگرد ساده A1 چيست ؟

به طور كلي ميلگرد‌هايي كه داراي آج نباشند را ميلگرد ساده گويند. اما در خصوص معرفي گسترده و كامل ميلگرد ساده بايد گفت: مقاطع فولادي طويل و توپري هستند كه سطحي صاف و صيقلي شبيه بتن دارند. مبناي استاندارد ميلگرد ساده در قديم با همان استاندارد A1 آجدار منطبق بود. اما امروزه به ميلگرد ساده، ميلگرد ۲۴۰ نيز گفته مي‌شود.

ميلگردهاي ساده با استاندارد A1 و با ويژگي نرم و خام نيز شناخته مي‌شوند كه داراي كشش زيادي هستند. اين ميلگرد‌ها در دسته ميلگرد‌هاي داكيل جاي دارند. بنابراين جهت آهنگري، تغيير شكل و انجام عمليات جوشكاري بسيار مناسب مي‌باشند.

از اين‌رو مي‌توان گفت اين ميلگرد‌ها مقاومت بالايي در برابر خوردگي داشته و تحمل بار مكانيكي آن‌ها بسيار بالا مي‌باشد. با اين ويژگي هاي ميلگرد ساده مي‌توان نتيجه گرفت كه با توجه به مقاومت بالاي آن‌ها، گزينه بسيار مناسبي براي ساخت‌و‌ساز هستند. درواقع از پر كاربرد ترين مصالح ساختمان، مي‌توان به ميلگرد هاي بدون آج اشاره كرد كه با كاربرد هاي گسترده در صنعت ساختمان به مهندسان عمران كمك‌هاي شاياني كرده است.

استاندارد ميلگرد ساده A1

استاندارد GOST (5781) روسيه ميلگرد ساده را با حرف A1 تعيين نموده است. ميلگرد ساده در استاندارد ايران با حرف S220 تعيين شده است. عدد 220 نمايانگر تنش تسليم (تنش جاري شدن) ميلگرد بر حسب واحد نيوتن بر ميلي‌متر مربع بوده كه در استاندارد روسيه مقدار تنش تسليم برابر با 2300 كيلوگرم بر سانتي‌متر مربع و تنش گسيختگي آن 3800 كيلوگرم بر سانتي‌متر مربع است.

ميلگرد بدون آج انواع مختلفي دارد كه مي‌توان به ميلگرد 10 ساده، ميلگرد بدون آج سبك و سنگين اشاره كرد كه شما مي‌توانيد بر اساس نياز خود، نوع مناسب آن را انتخاب نماييد.

ميلگرد ساده داراي وزن استاندارد مي‌باشد، به عنوان مثال ميلگرد 10 ساده را با بسته‌بندي‌هاي 2200 الي 2500 كيلوگرم به بازار عرضه مي‌كنند. بدين ترتيب براي بارگيري و تخليه كردن آن‌ها در هنگام جابه‌جايي، نياز به وسايل و ادوات خاصي مانند جرثقيل مي‌باشد. با استفاده از جرثقيل مي‌توان به راحتي ميلگرد‌ها را بارگيري و تخليه كرد.

جنس ميلگرد A1 بر اساس استانداردهايي كه دارد در انواع فلز، فيبر شيشه‌اي، فيبر بازالت و پلاستيك تقويت‌شده در بازار عرضه مي‌شود.

كاربرد ميلگرد ساده در ساختمان چيست ؟

تاريخچه استفاده ميلگردهاي ساده به عنوان يكي از مصالح ساختماني، به ابتداي قرن 20 ميلادي بر‌مي‌گردد. ميلگرد بدون آج داراي شناسنامه هستند و در طيف وسيعي از كاربرد ها در صنعت و در ساختمان استفاده مي‌شوند.

به طور كلي مي‌توان گفت ميلگرد ساده در ساختمان براي جبران مقاومت كششي پايين بتن مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اين امر مي‌تواند نتيجه تاثيرگذار و مطلوبي داشته و مقاومت بتن‌ها را در مقابل نيرو‌هاي كششي افزايش دهد. در واقع مي‌توان از اين ميلگردها به‌عنوان ميلگرد دورپيچ در اعضاي سازه‌اي و ساختمان‌هاي بتن آرمه استفاده نمود.

لازم به ذكر است كه متاسفانه بعضي از مهندسان با دلايل گوناگون سعي مي‌كنند از اين ميلگرد‌ به عنوان ميلگرد‌ حرارتي در سقف‌ها بهره ببرند. آن‌ها از اين توجيه استفاده مي‌كنند كه ميلگرد‌هاي ساده نقش سازه‌اي ندارند. از اين رو تصور مي‌كنند استفاده از اين ميلگرد‌ها به عنوان ميلگرد حرارتي هيچ مانعي ندارد. اما به طوركلي استفاده از ميلگرد‌هاي بدون آج به عنوان ميلگرد حرارتي، نوعي اشتباه طراحي و اجرايي متداول مي‌باشد.

كاربرد صنعتي ميلگرد ساده چيست ؟

مي‌توان گفت: ميلگرد ساده اغلب مصرف صنعتي دارد. از اين محصول در ساخت پيچ، مهره، ميخ و هم‌چنين ساخت برخي اتصالات استفاده مي‌گردد. هم‌چنين ميلگرد‌هاي ساده سايز پايين در ساخت مفتول، از جمله مفتول گالوانيزه مورد استفاده قرار مي‌گيرند. از كاربرد هاي صنعتي ميلگرد بدون آج مي‌توان بعضا به استفاده آن‌ها در ساخت خاموت نيز اشاره كرد. خاموت، آرماتور‌هاي عرضي هستند كه به دور آرماتور‌هاي طولي و اصلي در شناژ‌ها بسته مي‌شوند.

ميلگرد‌هاي ساده همان‌طور كه مي‌دانيد در سايز‌هاي مختلفي توليد مي‌شوند. دو نوع از آن‌ها كه در شهر مفتول به فروش مي‌رسد ميلگرد ساده 6.5 و 10 است. ميلگرد 10 ساده كه وزن سبكي دارد، در صنعت رابيتس و رابيتس‌بندي ساختمان‌ها استفاده مي‌شود و كاربرد هايي هم‌چون توليد حفاظ دارد. جهت توليد اين نوع حفاظ‌ها نياز به ميلگرد‌هايي است كه علاوه بر استحكام مورد نياز، امكان خم‌كاري نيز داشته باشند. از اين رو معمولا توليد‌كنندگان حفاظ و نرده استفاده بسيار زيادي از ميلگرد ده ساده دارند.

كلام آخر

با توجه به متنوع بودن سايزهاي ميلگرد ساده، همان‌طور كه ذكر شد استفاده‌هاي فراواني از اين محصول مي‌شود. از اين رو كاربرد‌هاي فراوان آن در صنعت و ساختمان سبب فروش بسيار بالاي ميلگرد ساده در بازار شده است. ميلگرد بدون آج A1 را مي‌توان از پر كاربرد ترين و پرفروش‌ترين محصولات شهر مفتول معرفي كرد.

اگر شما نيز براي ساخت‌و‌ساز و جوشكاري نياز به ميلگرد ساده داريد، از شهر مفتول اين محصول را تهيه نماييد. جهت خريد هر محصول مي‌توانيد به سايت ما مراجعه كرده و پس از مشاهده قيمت‌ها محصول مورد نظر خود را سفارش دهيد. اطمينان‌خاطر داشته باشيد كه محصول مورد نياز شما در كم‌ترين زمان و با بالاترين كيفيت به شما تحويل داده مي‌شود. جهت خريد با شماره 37556_021 تماس حاصل فرماييد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ مهر ۱۴۰۳ساعت: ۰۳:۳۴:۰۳ توسط:shahrmaftool موضوع:

روش توليد و ساخت ميلگرد ساده و مراحل آن

همان‌طور كه مي‌دانيد محصولات فولادي در انواع مختلف و شكل‌هاي مختلفي توليد مي‌شوند. هر كدام از اين محصولات كاربرد‌هاي مختص به خود را دارند. يكي از محصولات مهم فولادي كه نقش مهمي در ساختمان و ساخت‌و‌ساز دارد ميلگرد مي باشد. به عبارتي ميلگرد يكي از مصالح حياتي و مهم در صنعت ساختمان به شمار مي رود. ميلگرد همان‌طور كه مي‌دانيد در انواع ميلگرد ساده و آجدار به روش‌هاي متفاوت و طي مراحل خاصي توليد مي‌شود. از اين رو ما تصميم گرفتيم در اين مقاله در خصوص روش ساخت ميلگرد ساده در سايز‌هاي گوناگون و مراحلي كه در فرآيند توليد آن طي مي‌شود را براي شما عزيزان بررسي كنيم. پس با ما همراه باشيد.

روش توليد و ساخت ميلگرد ساده

روش ساخت و توليد ميلگرد ساده بر روي خواص مكانيكي و فيزيكي و ظاهر آن تاثير بسزايي دارد. اين در حالي است كه رعايت نكردن روش توليد استاندارد و يا خريد ميلگرد نامناسب در سايز‌هاي اشتباه، براي يك منطقه جغرافيايي، ممكن است زيان‌هاي جبران‌ناپذيري را به بار آورد. كارخانه‌هاي هر كشور، فرآيند توليد خود را بر اساس شرايط اقليمي و نياز بازار همان كشور انتخاب مي‌كنند. اين انتخاب به 4 روش متداول است. احداث و راه‌اندازي خط توليد ميلگرد ساده بسيار پر هزينه و زمان بر است. از اين رو اين فرآيند پس از تاسيس كارخانه تغييري نمي‌كند.

در مجموع، روش توليد ميلگرد هاي ساده به اين صورت است كه ابتدا آهن در كوره‌هاي عظيمي ذوب مي‌شود. پس از كشش‌هاي متوالي، اين قطعه آهن شكلي مانند استوانه به خود مي‌گيرد. سپس استوانه مذكور برش خورده و ميلگرد ساده توليد مي‌شود. در نهايت ميلگرد توليدي، خنك شده و براي بسته‌بندي آماده مي‌گردد.

مراحل ساخت ميلگرد ساده به روش نورد گرم

به‌طور كلي، فرآيند توليد اكثر مقاطع فولادي هم‌چون ميلگرد، تيرآهن و نبشي مستلزم توليد شمش فولادي و يا  بيلت است. از اين رو، مراحل اوليه توليد ميلگرد ساده و ساخت آن با توليد بيلت آغاز مي‌شود.

پس آن كه شمش‌ها توليد شد، حال بايد براي ساخت ميلگرد ساده آن‌ها را آماده كرد. اين كار با قرار دادن شمش‌ها در كوره‌هاي با دماي 1100 درجه سانتي‌گراد (درجه نرم شوندگي) انجام مي‌گيرد. لازم به ذكر است كه بيلت‌ها يا شمش‌ها را از طريق يك‌سري جك‌هاي هيدروليكي در اين كوره قرار مي‌دهند. وقتي شمش‌ها داخل كوره قرار گرفتند به وسيله جريانات گردآبي در دماي بالا جهت نورد آماده مي‌شوند.

بعد از رسيدن شمش‌ها به دماي مورد نظر، جهت ارسال به خط توليد نورد آماده مي‌شوند. طي اين فرآيند شمش فولادي نرم شده و از بين غلتك‌هايي با سايز‌هاي متفاوت عبور مي‌كند. با انجام اين فرآيند طي مراحلي كه انجام مي‌گيرد سطح مقطع آن‌ها به دايره و قطر مناسب مي‌رسد. در طي اين مراحل ، از قطر ميلگرد كاسته شده و طول آن افزايش مي‌يابد كه به اين مرحله رافينگ مي‌گويند. به عبارتي فرآيند رافينگ طي سه مرحله از قطر شمش‌ها مي‌كاهد و به طول آن‌ها مي‌افزايد. بعد از مرحله رافينگ بدون گذراندن مراحل استندها (مرحله‌اي براي آجدار كردن ميلگرد) به مرحله قيچي متراژ مي‌روند كه جهت برش ميلگرد هاي توليد شده در طول‌هاي مشخص به كار برده مي‌شود.

سپس ميلگرد هاي ساده توليدي در زيرگيوتين‌هاي بسته‌بندي، طبق استاندارد ايزيري ايران (ISIRI) برش داده مي‌شوند. در مرحله آخر ميلگرد‌ها به صورت بنديل بسته‌بندي مي‌شوند.

بنديل به مقداري ميلگرد كه با استفاده از مفتول به هم بسته شده‌اند گفته مي‌شود. براي اين كار بايد از افراد متخصص استفاده شود. در صورتي كه ميلگرد‌ها محكم به هم بسته نشوند، احتمال به وجود آمدن مشكل در حمل‌و‌نقل آن‌ها وجود دارد.

مراحل ساخت ميلگرد ساده به روش نورد سرد

توليد ميلگرد ساده در روش نورد سرد، تا مرحله رافينگ كه سه مرحله‌اي مي‌باشد، همانند روش نورد گرم ادامه دارد. اما پس از اين مرحله در روش نورد سرد، شمش وارد مرحله خنك‌كاري شده و سرد مي‌شود.

پس از انجام فرآيند خنك‌كاري، شمش‌ها از نو وارد مرحله نورد مي‌شوند. به دليل اينكه در اين روش نرم‌شدگي وجود ندارد، اين بار تعداد غلطك‌هاي بيش‌تري براي توليد ميلگرد ساده نياز است.

توليد ميلگرد ساده به روش نورد سرد سبب مي‌شود مقاومت و سختي اين محصول افزايش چشم‌گيري داشته باشد. در نهايت محصولي با مقاومت بالا توليد مي‌شود.

مراحل ساخت ميلگرد ساده به روش ترمكس

توليد ميلگرد ساده به روش ترمكس از نظر برخي مقرون‌به‌صرفه و اقتصادي به نظر مي‌رسد. اما طي اين روش، از مقاومت و سختي ميلگرد كاسته مي‌شود كه شايد براي استفاده در كاربرد‌هاي مختلف مناسب نباشد.

در روش ترمكس، ميلگرد توليدي در فرآيند نورد گرم را با ورود به محفظه خنك‌سازي كه همانند يك لوله است به سرعت با آب و روغن خنك مي‌كنند. اين امر سبب شكننده شدن ميلگرد خواهد شد. به دليل سرعت بالاي اين مرحله كه سبب داغ ماندن مركز ميلگرد مي‌شود، در مرحله بعدي اين گرما به سطح ميلگرد آمده و سبب افزايش شكل‌پذيري اين محصول خواهد شد.

مراحل ساخت ميلگرد ساده به روش آلياژسازي (ميكرو آلياژي)

فرآيند توليد ميلگرد ساده به روش ميكروآلياژي، بسيار مشابه فرآيند نورد گرم مي‌باشد. تنها تفاوت اين دو روش، در اين مي‌باشد كه در فرآيند آلياژسازي مي‌توان عناصر آلياژي مانند واناديوم، نيوبيوم، تيتانيوم و... به فولاد افزود. اين‌كار سبب مي‌شود خواص مكانيكي و فيزيكي محصول به‌طور كامل تغيير كند و براي استفاده در كاربرد‌هاي مختلف مناسب شود.

با توليد و ساخت ميلگرد هاي ساده به روش آلياژسازي، خواص مكانيكي و فيزيكي مركز و سطح ميلگرد يكسان خواهد بود؛ زيرا ميلگرد در دماي هوا سرد خواهد شد.

كلام آخر

با توجه به مطالب گفته شده در خصوص روش توليد و ساخت ميلگرد و شرح مراحل فرآيند اين محصول، اكنون با آگاهي كامل‌تري مي‌توانيد اين محصول را خريداري و استفاده نماييد. اگر قصد خريد ميلگرد ساده در سايز‌هاي 10، 6.5 و 5.5 را داريد مي‌توانيد به سايت شهر مفتول مراجعه نماييد.

شهر مفتول با ارائه انواع محصولات مفتولي مانند مفتول گالوانيزه ، مفتول مسوار ، و انواع محصولات فولادي مانند ميلگرد و تيرچه كروميت و بتني آماده ارائه انواع خدمات به شما عزيزان مي‌باشد. براي خريد مي‌توانيد با شماره 37556_021 تماس حاصل فرماييد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ مهر ۱۴۰۳ساعت: ۰۳:۳۳:۱۲ توسط:shahrmaftool موضوع:

انواع تيرچه سقفي و كاربرد آن در ساختمان سازي

تيرچه، كه در زبان انگليسي به آن joists گفته مي‌شود، محصولي پيش ساخته است. از تيرچه در سقف و كف سازه‌هاي مختلف استفاده مي‌شود. به طور كلي جنس تيرچه معمولا از چوب يا فولاد است. هر يك از آن‌ها نيز داراي كاربردها و ويژگي‌هاي خاص خود هستند و در موارد مختلفي به كار مي‌روند. در گذشته بيشتر از تيرچه چوبي استفاده مي‌شد. امروزه استفاده از تيرچه‌هاي فلزي رايج‌تر است. در اين مقاله در مورد كاربرد انواع تيرچه سقفي ، تيرچه سقفي كروميت و تيرچه سقفي بتني صحبت خواهيم كرد.

كاربرد تيرچه سقفي در ساختمان چيست ؟

كاربرد تيرچه سقفي در ساختمان و به طور كلي ساخت‌وساز بسيار مهم است. اين تيرچه در واقع بار مرده و زنده ساختمان را تحمل مي‌كند. از اين رو تيرچه بايد بتواند در بلند مدت بار ساختمان را تحمل نمايد. تيرچه از قسمت‌هاي مختلفي تشكيل مي‌شود.

آرماتور كششي، آرماتور تقويتي، آرماتور بالايي و عرضي، آرماتور كمكي و بتن پاشنه از انواع اجزاي تيرچه سقفي است. حال كه با كاربرد تيرچه سقفي به طور كلي آشنا شديم، در ادامه انواع تيرچه و كاربرد هر يك را به طور مجزا مورد بررسي قرار مي‌دهيم.

انواع تيرچه سقفي و كاربرد آن

به طور كلي تيرچه‌ها به 5 دسته تقسيم مي‌شوند. هر كدام از آن‌ها نيز با توجه به ساختار داراي كاربرد متنوعي هستند:

  • تيرچه سنتي
  • تيرچه صنعتي
  • تيرچه پيش تنيده
  • تيرچه كروميت
  • تيرچه با قالب سفالي

تيرچه سقفي بتني   

تيرچه سقفي بتني كه يكي از انواع تيرچه سقفي است، دسته تقسيم مي‌شود كه شامل: تيرچه بتني صنعتي (پيش ساخته خرپايي)، تيرچه بتني پيش تنيده و تيرچه بتني سنتي است. انواع تيرچه سقفي بتني سنتي، از بتن و آرماتور فولادي ساخته مي‌شود. در اين تيرچه، بلوك‌ها به عنوان قالب بين تيرچه قرار مي‌گيرد و بتن پوششي مقطع T را تشكيل مي‌دهد.

ابعاد، فاصله و دهانه تيرچه‌ها با توجه به نوع قرارگيري و ميزان فشاري كه بر آن‌ها وارد مي‌شود متفاوت است. ميلگردهاي به كار برده شده در آن از نوع ميلگرد آجدار در سايز 8 تا 16 ميلي‌متر است. نوع ميلگردهاي مهاري نيز از نوع ساده است. ميلگرد ساده فاقد آج بوده و اندازه آن در حدود 6 الي 12 ميلي‌متر است. لازم به ذكر است قيمت انواع تيرچه سقفي بتني بر اساس سايز و ابعاد آن تعيين مي‌شود.

تيرچه سقفي بتني صنعتي

در ميان انواع تيرچه سقفي بتني، به اين تيرچه، تيرچه پيش ساخته خرپايي نيز گفته مي‌شود. اين نوع تيرچه از خرپاي فولادي و پاشنه تشكيل شده است. تيرچه پيش ساخته خرپايي خود به دو نوع تيرچه با قالب ماندگار يا سفالي و تيرچه بدون قالب ماندگار تقسيم مي‌شود.

تيرچه بتني پيش تنيده

اين تيرچه از مقطعي T شكل و مفتول‌هاي فولادي توليد مي‌شود. از آنجايي كه مفتول‌هاي فولادي مورد استفاده در اين تيرچه داراي مقاومت بسيار بالايي است، بنابراين اين تيرچه‌ها داراي مقاومت زيادي نيز هستند. توليد تيرچه بتني پيش تنيده، در كارخانه‌هاي مجهز صورت مي‌گيرد. كاربرد تيرچه سقفي پيش تنيده، معمولا در سقف‌هاي تيرچه بلوك و براي اماكني با بار زنده و اماكن نيمه صنعتي است.

تيرچه با قالب سفالي (تيرچه فوندوله دار)

اين تيرچه تقريبا شبيه به تيرچه‌هاي پيش ساخته خرپايي است. البته يك تفاوت بارز بين تيرچه با قالب سفالي و تيرچه خرپايي وجود دارد. در ساخت اين تيرچه‌ها از يك قالب سفالي به منظور بتن ريزي‌هاي اطراف ميلگرد اصلي تيرچه استفاده مي‌شود. بنابراين به اين تيرچه‌ها، تيرچه فوندوله دار گفته مي‌شود.

تيرچه كروميت

تيرچه كروميت، به نام تيرچه فلزي با جان نيز شناخته مي‌شود. اين تيرچه از نظر عملكرد شباهت زيادي به تيرچه سفالي و بتني دارد. تفاوت اين تيرچه با تيرچه‌هاي ديگر اين است كه در بال تحتاني آن به جاي بتن يا ميلگرد از ورق فولادي استفاه مي‌شود. اين ورق، ورق كروميت نام دارد.

دليل نامگذاري تيرچه كروميت نيز همين مسئله است. ورق كروميت مورد استفاده در اين تيرچه داراي 3 يا 4 ميلي‌متر ضخامت و 12 الي 15 ميلي‌متر عرض است. انواع تيرچه سقفي كروميت از مزاياي زيادي برخوردار بوده و به همين علت براي اجراي سقف كاربرد زيادي دارد.

مزاياي انواع تيرچه سقفي كروميت چيست ؟

يكي از اصلي‌ترين مزاياي اجراي انواع تيرچه سقفي كروميت، در واقع صرفه‌جويي در هزينه است. در اجراي سقف تيرچه كروميت، فاصله بين تيرچه‌هاي كروميت از تيرچه‌هاي بتني بيشتر است. اين مسئله سبب كاهش قيمت اجراي سقف تيرچه كروميت و همچنين سبك شدن سازه مي‌شود. علاوه بر اين در اجراي سقف تيرچه كروميت مي‌توان چند سقف را به صورت همزمان بتن‌ريزي كرد. در نتيجه سبب كاهش استفاده از بتن مي‌شود. به طور كلي مي‌توان نتيجه گرفت اجراي سقف تيرچه كروميت نسبت به ساير سقف‌ها اقتصادي‌تر است. چرا كه علاوه بر كاهش هزينه، سبب سبك شدن سازه و سرعت بالا در اجرا نيز مي‌شود.

سقف تيرچه بلوك چيست ؟

تيرچه بلوك، به سقفي گفته مي‌شود كه از تيرچه و بلوك (سيماني يا سفالي) ساخته مي‌شود. در اجراي سقف تيرچه بلوك از ميلگرد و بتن پوششي نيز استفاده مي‌شود. اين سقف، از جمله رايج‌ترين روش‌هاي اجراي سقف در صنعت ساختمان‌سازي است. اجراي سقف تيرچه بلوك سبب كاهش مصرف آرماتور فولادي و بتن نيز مي‌شود. در واقع بلوك به عنوان پر كننده در اين سقف استفاده مي‌شود. براي پر كردن فضاي تيرچه‌ها به جاي بلوك سيماني و سفالي از يونوليت استفاده مي‌گردد.

كلام آخر

در مطالب فوق در مورد انواع تيرچه سقفي صحبت كرديم. شهر مفتول، بزرگ‌ترين توليدكننده محصولات مفتولي، عرضه‌كننده انواع توري حصاري، توري مرغي، مفتول گالوانيزه، مفتول مسوار، سيم آرماتوربندي، يونوليت، پشم شيشه و انواع تيرچه كروميت و بتني است. به منظور خريد با كيفيت ترين محصولات مفتولي براي ساختمان‌سازي، به سايت شهر مفتول مراجعه نماييد و سفارش خود را ثبت كنيد. همچنين به منظور ثبت سفارش تلفني و دريافت اطلاعات بيشتر از طريق شماره 02137556 با كارشناسان فروش ما در ارتباط باشيد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ مهر ۱۴۰۳ساعت: ۰۳:۲۸:۴۲ توسط:shahrmaftool موضوع:

ويژگي‌ ميلگرد ساده و مشخصات آن چيست

از جمله پركاربردترين مقاطع فولادي، ميلگردها هستند. از ميلگرد به منظور تقويت و كمك به بتن استفاده مي‌شود. ميلگرد در واقع مانند يك پشتيبان در بتن عمل مي‌كند. استفاده از اين سازه در بتن سبب افزايش نيروي كششي مي‌شود. اگرچه بتن‌ها در برابر فشار مقاوم هستند، اما از نظر نيروي كششي ضعيف‌اند. بنابراين اين مسئله بايد به نحوي جبران شود. اين عملكرد توسط ميلگرد صورت مي‌گيرد. در اين بخش قصد داريم در مورد اين كه ميلگرد چيست صحبت كنيم. همچنين شما را با ويژگي ميلگرد ساده و مشخصات آن براي خريد آشنا خواهيم كرد.

ميلگرد چيست ؟

در پاسخ به سوال ميلگرد چيست بايد بگوييم اين محصول در پروژه‌هاي ‌ساختماني كاربرد گسترده‌اي دارد. ميلگردها در دو نوع ساده و ميلگرد آجدار هستند. هر كدام از آن‌ها كاربردهاي متنوعي دارند. به طور كلي كاربرد ميلگرد آجدار نسبت به ميلگرد ساده در صنعت و ساختمان‌سازي بيشتر است. اما از ميلگرد ساده نيز استفاده‌هاي ‌فراواني مي‌شود. از اين سازه به عنوان جبران نيروي كششي بتن استفاده مي‌گردد. در ادامه شما را با ميلگرد ساده بيشتر آشنا خواهيم كرد.

مشخصات فني ميلگرد ساده

پس از پاسخ به سوال ميلگرد ساده چيست ، بهتر است با مشخصات ميلگرد ساده به طور كامل آشنا شويد. اين مسئله در خريد ميلگرد اهميت زيادي دارد. شما بايد هنگام خريد ميلگرد با اين مقطع فولادي و مشخصات آن به طور كامل آشنا باشيد.

ميلگرد ساده داراي مشخصات و ويژگي‌هاييست كه به عنوان ميلگرد خام يا ميلگرد نرم نيز شناخته مي‌شود:

  • تغيير شكل نسبي پلاستيكي تا 25 درصد
  • تنش گسيختگي 360 كيلوگرم بر سانتي متر مربع
  • تنش جاري 240 كيلوگرم بر سانتي متر مربع

كاربرد ميلگرد ساده در مصالح ساختماني بسيار حائز اهميت است. هر ميلگرد داراي شناسنامه ايست كه مشخصات محصول در آن يادداشت مي‌شود.

به منظور عمليات جوشكاري، شرايط پيش گرم بر اساس استاندارد ISIRI 3131 رعايت مي‌شود. اين نوع ميلگرد از قطر 6 تا 200 ميلي متر توليد مي‌شود.

ويژگي ميلگرد ساده چيست ؟

ميلگرد ساده يا ميلگرد A1 داراي ويژگي‌هاييست كه سبب تمايز آن با ديگر ميلگردها مي‌شود. اين ويژگي‌ها شامل موارد زير است:

استاندارد

اولين ويژگي ميلگرد ساده اين است كه اين ميلگرد‌ها بر اساس استانداردهاي گذشته و جديد 240 مشخص مي‌شوند.

ويژگي‌هاي ‌مكانيكي

ميلگردهاي ساده داراي مقاومت كششي 350 نيوتن بر ميلي متر مربع هستند. از طرفي مقاومت تسليم آن‌ها نيز 240 نيوتن بر متر مربع است. حداكثر نيرويي كه بدون ايجاد تغيير شكل به ميلگرد وارد مي‌شود، تنش تسليم ميلگرد مي‌گويند.

لازم به ذكر است در صورت وارد شدن ميزان تنش بيش از حد به ميلگرد، اين سازه تغيير يافته و ديگر به حالت اول بر نمي‌گردد. در هنگام خريد ميلگرد لازم است به اين ويژگي ميلگرد ساده توجه كنيد. يعني ميزان تنش تسليم ميلگرد را در نظر بگيريد.

مشخصات ميلگرد ساده از نظر وزني

طريقه محاسبه وزن ميلگرد،  كيلوگرم به ازاي يك متر طول است. به همين منظور براي اينكه وزن شاخه اين ميلگرد نرمال محاسبه شود، وزن ميلگرد بر 12 ضرب مي‌شود. براي ميلگردهاي ساده نيز از ضرب وزن ميلگرد در 9، وزن ميلگرد محاسبه مي‌شود.

قابليت فرم پذيري

بر اساس جنس فولادي كه براي ساخت ميلگرد استفاده شده است، مي‌توان اندازه فرم‌پذيري ميلگرد را بدست آورد. همچنين ميزان فرم‌پذيري ميلگرد ساده را با توجه به مقاومت كششي و تسليم آن بدست مي‌آورند. به بيشترين تنس كششي كه جسم توانايي تحمل آن را قبل از شكستن داشته باشد، مقاومت كششي گفته مي‌شود. از عملياتي نظير سردكاري، حرارتي، آلياژكاري و.. به منظور افزايش مقاومت كششي ميلگرد استفاده مي‌شود.

مقدار كربن مورداستفاده در ميلگرد، در افزايش يا كاهش قابليت فرم‌پذيري ميلگرد تاثيرگذار است. در واقع هر چه مقدار كربن موجود در ميلگرد كمتر باشد، خاصيت فرم‌پذيري بيشتر مي‌شود. از آن‌جايي كه ميلگردهاي ساده، داراي خاصيت فرم‌پذيري بالايي هستند. بنابراين انجام خم‌كاري روي آن آسان تر است.

كاربرد ميلگرد ساده در ساختمان‌سازي

يكي از كاربردهاي ميلگرد ساده صنعت ساختمان‌سازي است. از اين ميلگرد در اين صنعت به عنوان بتن‌هاي ‌آرمه استفاده مي‌شود. اين مسئله سبب افزايش مقاومت بتن در برابر نيروهاي كششي مي‌شود. از ميلگرد ساده براي نماي ساختمان نيز استفاده مي‌شود.

اما به طور كلي مي‌توان گفت، ميلگردهاي ساده بيشتر كاربرد صنعتي دارند. اين يعني در ساختمان‌سازي كاربرد گسترده‌اي ندارند. كيفيت ميلگرد ساده در كاربرد آن بسيار مهم است. يعني هر چقدر كيفيت آن بيشتر باشد، در صنعت كاربرد بيشتر دارد. يكي از انواع كاربردهاي ميلگرد ساده نيز ساخت خاموت است.

كاربرد ميلگرد ساده در صنعت

ميلگرد ساده در صنعت، ساخت پيچ و مهره، ميخ و ساخت برخي اتصالات استفاده مي‌شود. ميلگردهاي ساده به صورت شاخه و كلاف مورداستفاده قرار مي‌گيرند. سايز كلاف ساده معمولا 5.5 ،6.5، 8، 10 و 12 است. سايز حالت شاخه نيز 8 تا 40 است. لازم به ذكر است ميلگردهاي ساده بر اساس استاندارد  A1 ساخته مي‌شوند.

 به طور كلي ميلگرد ساده از خاصيت برش و خم كردن زيادي برخوردار است. از اين رو در خم‌كاري، آهنگري و جوشكاري به وفور استفاده مي‌شود. از آنجايي كه اين ميلگرد روي سطح خود فاقد آج است، از اين رو در آرماتوربندي، به عنوان دورپيچ استفاده مي‌شود.

خريد ميلگرد ساده در شهر مفتول

در مطالب فوق در مورد ميلگرد ساده و مشخصات و ويژگي‌هاي ‌آن صحبت كرديم. در صورتي كه قصد خريد ميلگرد ساده را داريد، بهتر است در مورد مشخصات و ويژگي‌هاي ‌اين ميلگرد اطلاعات كافي را كسب كنيد. همچنين به منظور خريد ميلگرد ساده، انواع توري، مفتول گالوانيزه، تيرچه، رابيتس، پشم شيشه و... با قيمتي مناسب، مي‌توانيد به سايت شهرمفتول مراجعه نماييد. همچنين براي خريد ميلگرد و دريافت مشاوره رايگان نيز با شماره 02137556 تماس حاصل نماييد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ مهر ۱۴۰۳ساعت: ۰۳:۲۷:۵۴ توسط:shahrmaftool موضوع:

تيرچه فلزي كروميت چيست و چه كاربرد هايي دارد ؟

در ساختمان‌سازي مصالح بسياري مورد نياز است كه هر يك مربوط به ساخت قسمتي از ساختمان هستند. در واقع عدم وجود هريك از اين مصالح باعث ناقص شدن روند ساخت مي‌شود. يكي از مصالح مهم و كاربردي در ساختمان سازي، تيرچه‌ها هستند كه در انواع تيرچه كروميت و تيرچه بتني موجودند. اگر نمي‌دانيد تيرچه فلزي كروميت چيست ؟ در اين مقاله همراه شهر مفتول باشيد ما امروز قصد داريم شما را با اجزاي تيرچه فلزي با جان باز يا كروميت آشنا كنيم. اين نوع تيرچه از كاربرد مهمي برخوردار است. با ما همراه باشيد تا در مورد تيرچه فلزي يا كروميت و كاربرد آن اطلاعات بيش‌تري كسب نماييد.

تيرچه فلزي با جان باز ( كروميت ) چيست ؟

تيرچه فلزي يا كروميت نوعي تيرچه پيش ساخته همانند تيرچه سفالي فندوله‌اي و بتني است. البته با اين تفاوت كه در بال تحتاني يا پاشنه آن به جاي دو ميلگرد و بتن، از ورق فولادي 3 يا 4 ميل، و در بال فوقاني آن به جاي 1 عدد ميلگرد از نبشي استفاده مي‌شود.

نبشي نوعي پروفيل ساختماني مي‌باشد كه در سايت آهن 118 در سايز‌هاي مختلف به فروش مي‌رسد.

در اين تيرچه بال فوقاني از يك تسمه يا دو ميلگرد، و بال تحتاني از يك تسمه تشكيل مي‌شود. دو بال به كمك ميلگردي خم شده كه در نقش جان باز عمل مي‌كند، به يك‌ديگر وصل مي‌شوند. در فاصله تيرچه‌ها از بلوك‌هاي پيش ساخته بتني، طاق ضربي و يا بلوك پيش ساخته سفالي استفاده مي‌گردد.

اين تيرچه به نوعي خود ايستا است. تيرچه فلزي در حين انجام عمليات اجرايي به شمع نيازي ندارد و مي‌تواند متحمل مستقيم بارهاي اجرايي باشد. اين قطعه در سازه‌هايي كه طبقات ارتفاع زيادي دارند و شمع‌بندي سخت و هزينه‌هاي زيادي در بردارد، گزينه مناسبي است.

اجزاي تشكيل‌دهنده تيرچه فلزي كروميت چيست ؟

· بال تحتاني

بال تحتاني اولين جز تشكيل‌دهنده تيرچه فلزي است كه از ورق برش خورده ساخته مي‌شود. اين جز به‌عنوان عضو كششي خرپا عمل كرده و بارهاي اعمال شده را در سه مرحله بارگذاري سازه متحمل مي‌گردد. در مرحله اول بايد بال تحتاني قابليت تحمل نيروي كششي حاصل از لنگر خمشي و ناشي از وزن خود تيرچه در زمان حمل‌و‌نقل را داشته باشد. بال تحتاني در مرحله دوم بارگذاري تيرچه بايد بتواند نيروي كششي كه حاصل از وزن مرده سقف در فواصل محور تا محور تيرچه‌هاي فلزي است را متحمل شود. در مرحله بهره‌برداري از تيرچه فلزي كروميت كه مرحله سوم است، بايد بال تحتاني بتواند به عنوان عضو كششي تحت لنگر ناشي از بارهاي وارده عمل كند.

· اعضاي قطري

اعضاي قطري، دومين دسته از اجزاي سازنده تيرچه كروميت هستند كه از ميلگرد براي آن استفاده مي‌گردد. آن‌ها به عنوان جز مورب خرپا فعاليت مي‌كنند. اين بخش توسط اعضاي كششي، فشار ايستايي مورد نياز را براي تحمل بارهاي وارده بر تيرچه فلزي در سه مرحله بارگذاري، تامين مي‌كند.

در اولين مرحله از بارگذاري، اعضاي قطري تيرچه فلزي با اعضاي كششي زيرين و اعضاي بالايي، ايستايي مورد نياز را براي تحمل وزن خود تيرچه فلزي در حين حمل‌ونقل تامين مي‌كنند. درمرحله دوم بارگذاري تيرچه كروميت فلزي هم اين عضو، تامين‌كننده ايستايي لازم براي تحمل بار مرده سقف بين تكيه‌گاه‌هاي موقت است. در مرحله سوم از بارگذاري تيرچه فلزي نيز، عضو قطري بخشي از نيروي برشي وارد شده را متحمل مي‌شود.

· بال فوقاني

بال فوقاني در تيرچه فلزي كروميت، متشكل از نبشي، تسمه يا ناوداني است كه درون بتن پوششي مستقر مي‌شود. بال فوقاني در اولين و دومين مرحله بارگذاري تيرچه فلزي، متحمل وزن تيرچه است. هم‌چنين در زمان حمل‌و‌نقل و نيز وزن مرده سقف در زمان بتن‌ريزي و قبل از حاصل‌شدن مقاومت بتن پوششي است. در سومين مرحله از بارگذاري تيرچه نيز، با ديگر اعضاي تيرچه، بار حاصل از بارهاي مرده و زنده را در حين استفاده از سازه متحمل مي‌شود.

كاربرد تيرچه فلزي ( كروميت ) چيست ؟

در ساختمان‌سازي از تيرچه فلزي در سقف‌هاي سبك و با دهانه بلند استفاده مي‌شود.كاربرد تيرچه كروميت فقط در اسكلت‌هاي فلزي است. سقف‌هايي كه در آن از تيرچه فلزي استفاده مي‌شود، جز سقف‌هاي شبكه‌اي و حفره‌دار هستند. استفاده از تيرچه فلزي داراي مزاياي خوبي از جمله اجراي آسان، اقتصادي و مقرون‌به‌صرفه بودن، عايق حرارت و صدا بودن، هموار بودن سطح بعد از نازك‌كاري و سرعت اجراي بسيار آن مي‌باشد.

به علت سبكي تيرچه‌هاي فلزي و امكان تيرريزي تمام طبقات در يك نوبت، در صورت استفاده از بلوك يونوليت سقفي (پلاستوفوم يا پلي استايرن) به جاي بلوك سيماني يا سفالي سرعت اجراي كار افزايش مي‌يابد.

كلام آخر

همان‌طور كه در مقاله فوق مطالعه كرديد تيرچه‌هاي فلزي كه به كروميت هم شناخته مي‌شوند در ساختمان‌سازي كاربرد وسيعي دارند. بهتر است قبل از شروع هركاري تحقيق و بررسي‌هاي لازم در رابطه با مصالح و قطعات مورد‌نياز را به‌عمل آوريد. ما در سايت شهر مفتول آماده پاسخ‌گويي به سوالات شما و معرفي بهترين محصولات، با كيفيت مرغوب هستيم. پس همين حالا با مشاوران ما با شماره 37556_021 ما تماس بگيريد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ مهر ۱۴۰۳ساعت: ۰۳:۲۷:۰۴ توسط:shahrmaftool موضوع:

كاربرد تيرچه بتني در ساختمان چيست ؟

با توجه به پيشرفت علم و تكنولوژي هر روز شاهد تغييرات گسترده‌اي در حوزه‌هاي مختلف و ساختمان‌سازي هستيم. مصالح جديد و مختلفي براي سهولت و استحكام در روند كار سازه‌ها توليد شده‌اند. اين مصالح با روش‌هاي مختلف و در ابعاد و انواع گوناگون عرضه مي‌شوند. يكي از محصولات جديد ارائه شده به تيرچه بتني معروف است. اما سوال اصلي اين مي‌باشد كه تيرچه بتني چيست و يا چه كاربرد هايي دارد؟ اين محصول داراي انواع مختلف و اجزاي تشكيل‌دهنده گوناگون است و هم‌چنين معايب و مزاياي مختص به خود را دارد. تيرچه بتني در ساخت سقف ساختمان ها كاربرد فراوان داشته و نقش مهمي را ايفا مي‌كند. در اين مقاله سعي بر آن داريم تا تيرچه پاشنه بتني و كاربرد هاي آن را به شما معرفي كنيم. پس ما را همراهي كنيد.

تيرچه بتني چيست ؟

در پاسخ به سوال تيرچه بتني چيست مي‌توان گفت: تيرچه بتني قطعه‌اي پيش ساخته است كه از ميلگرد و بتن ساخته شده است. در صنعت ساختمان‌سازي زير مجموعه مصالح پر كاربرد و رايج بوده كاربرد اصلي آن در ساخت سقف ساختمان است. اين عضو پيش ساخته از بتن و آرماتور‌هاي فولادي است. اين قطعه با قرار گرفتن بلوك‌ها در بين تيرچه‌ها، تحت عنوان قالب و با بتن پوششي درجا ريخته شده، تشكيل دهنده مقطع مركب T شكل هستند. اين تيرچه‌ها به دو نوع تيرچه خرپايي و تيرچه پيش تنيده توليد مي‌شوند.

ابعاد تيرچه باتوجه به نوع و اندازه بار زنده وارد شده بر سقف، دهانه و فاصله‌هاي بين تيرچه متفاوت است. تيرچه داراي حداقل عرض و ضخامت بتن آن 40 ميلي‌متر است. قطر در ميلگرد كششي و فشاري اصلي حداقل 8 ميلي‌متر است. همين قطر در ميلگرد ساده كه نقش مهار‌كننده دارد، حداقل 6 ميلي‌متر خواهد بود.

وزن بلوك‌ها و بتن پيش از به‌دست آمدن مقاومت بتن ريخته شده، به كمك شمع‌بندي يا تكيه‌گاه‌هاي موقت تحمل مي‌شود. پس از به‌دست آمدن مقاومت بتن ريخته شده، تيرهاي بتني به شكل T كنار هم و به هم چسبيده هستند. اين تيرهاي T شكل متحمل لنگر خمشي و ناشي از بارهاي سقف هستند و به تيرهاي اصلي منتقل مي‌شوند.

كاربرد تيرچه بتني چيست ؟

كاربرد هاي تيرچه بتني طي مراحل مختلفي قابل شرح است:

مرحله اول: در مرحله حمل‌و‌نقل، تيرچه متحمل بار حاصل از وزن خود است.

مرحله دوم: در اين مرحله تيرچه، بارهاي مرده حاصل از اجزاي سقف و نيز بارهاي زمان اجرا را بين تكيه‌گاه‌هاي موقت يا شمع‌بندي‌ها متحمل مي‌گردد. اين مرحله تا قبل از به دست آمدن مقاومت بتن ريخته شده است.

مرحله سوم: اين مرحله پس از به دست آمدن، مقاومت بتن ريخته شده بوده و در آن شمع‌بندي‌ها برداشته شده‌اند. هم‌چنين تيرچه به‌عنوان عضو كششي T شكل، بارهاي حاصل از بارهاي مرده و زنده را در حين بهره‌برداري متحمل مي‌گردد.

كاربرد تيرچه پاشته بتني

تيرچه پاشنه بتني ، قبل از نصب، بتن‌ريزي مي‌شود. اين محصول به‌عنوان تامين تكيه‌گاه بلوك‌ها براي قالب دائمي و هم‌چنين به‌عنوان پرهيز از قالب‌بندي قسمت زيرين سقف به‌كار مي‌رود. در تيرچه هاي بتني نوعي از بتن در پاشنه استفاده مي‌شود كه به لحاظ مقاومتي از بتن اصلي ضعيف‌تر است. اين نوع بتن ضخامتي حدودا 5 سانتي‌متر و عرض 11 سانتي‌متر را داراست. در اين پاشنه علاوه بر ميلگردهاي كششي اصلي و تقويتي، اتصالات زيگراگ‌ها با اين ميلگرد وجود دارد. ازجمله كاربرد هاي مهم و اصلي تيرچه پاشنه بتني در سقف بوده كه در ادامه آن را شرح مي‌دهيم.

كاربرد تيرچه پاشته بتني در سقف

  • اين بتن تحت عنوان عضو كششي سقف عمل مي‌كند. نقش آن محافظت از سقف در برابر حملات اسيدي و حرارت‌هاي مختلف است. هم‌چنين در محيط‌هايي كه احتمال خورندگي بالايي وجود دارد، اين بتن مانع آسيب‌ديدگي بتن‌هاي كششي است.
  • در صورت اجراي مناسب، در حين اجراي بتن اصلي سقف بتن پاشنه، تيرچه به عنوان عاملي در كاهش شمع‌گذاري در زير سقف و افزايش سرعت كار و نيز كم كردن هزينه اجراي سقف مي‌باشد. در واقع مجموعه بتن پاشنه و ميلگردهاي كششي، در برابر لنگر‌هاي ناشي از بار اصلي بتن مقاومت زيادي دارند. مجموعه تيرچه پاشنه بتن، هم‌چنين نياز به شمع‌گذاري را كم‌تر مي‌كنند.
  • در آخر اين عضو سبب ايجاد يكپارچگي بين پاشنه و تيرچه بتن اصلي مي‌شود.

كلام آخر

ساختمان‌سازي زير مجموعه كارهاي حساس و با دقت محسوب مي‌شود. لذا براي شروع كار بايد تمامي جوانب را در نظر گرفت و با علم و آگاهي كامل نسبت به تهيه مصالح، نقشه ساختمان و روند كاري اقدام كرد. سقف مهم‌ترين عضو ساختمان است. از اين رو بايد به گونه‌اي ساخته شود كه مقاومت و استحكام لازم در برابر تمام آسيب‌هاي احتمالي داشته باشد. تيرچه بتن و بتن پاشنه در ساخت سقف نقش مهمي را ايفا مي‌كنند. براي راهنمايي و مشاوره در اين زمينه با همكاران ما در شهر مفتول از طريق شماره 37566_021 در ارتباط باشيد. ما آماده پاسخگويي به شما هستيم و بهترين محصولات مفتولي از انواع توري حصاري گرفته تا رابيتس و مفتول گالوانيزه و مفتول مسوار را در اختيار شما قرار مي‌دهيم.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ مهر ۱۴۰۳ساعت: ۰۳:۲۶:۰۴ توسط:shahrmaftool موضوع:

روش توليد تيرچه بتني پيش تنيده و تيرچه كروميت فلزي

ساختمان‌سازي جز پروژه‌هاي پيچيده اما به ظاهر ساده است كه براي شروع كار به مصالح زيادي نياز دارد. اين مصالح از جنس‌هاي مختلفي توليد شده‌اند. تيرچه بتني و تيرچه فلزي از مهم‌ترين مصالح در ساخت‌و‌ساز به شمار مي‌روند كه هر يك داراي انواع مختلف و روش توليد خاصي هستند. در اين مقاله سعي بر آن است كه روش‌ها و فرآيند توليد انواع تيرچه‌هاي بتني و تيرچه‌هاي فلزي يا كروميت شرح داده شود. بنابراين ما را در ارائه اين مقاله همراهي بفرماييد.

روش توليد تيرچه

تيرچه بتني قطعه‌اي پيش ساخته است كه ساختار آن شامل بتن و آرماتور‌هاي فلزي مي‌باشد. با قرارگرفتن بلوك‌ها در بين تيرچه‌ها به عنوان قالب، و با بتن پوششي درجا ريخته شده تيرچه بتني سطح مقطعي به شكل T تشكيل مي‌دهد. تيرچه بتني در دو نوع تيرچه خرپايي و پيش تنيده موجود است.

فرآيند توليد تيرچه خرپايي به اين صورت است كه اين تيرچه از خرپاي فولادي و پاشنه بتني تشكيل مي‌شود. اين تيرچه، شبكه‌اي پيش ساخته از آرماتو‌ر‌هاي كششي، عرضي و ميلگرد با اتصال بالايي است كه به صورت خرپا به يك‌ديگر جوش داده شده‌اند. اين امر سبب مي‌شود ايستايي مورد نياز براي حمل و اجرا در سازه تامين گردد.

لازم به ذكر است فولادي كه براي توليد خرپا استفاده مي‌شود بايد داراي ويژگي‌هاي خاصي باشد. اين فولاد بايد مدول ارتجايي كافي و قابليت جوش‌پذيري داشته باشد و داراي حداقل مجاز تنش در مرحله گسيختگي باشد. ميزان اين تنش در رابطه با فولاد‌هاي نرم 20 درصد است. براي فولاد‌هاي نيم‌سخت و سخت گرم نورد شده به 18 درصد و نهايتا در فولادهاي اصلاح‌شده به 8 درصد مي‌رسد. عمليات اتصال در هريك از عضو‌هاي خرپاي تيرچه اغلب به كمك جوشكاري انجام مي‌شود.  اين جوشكاري در دو روش جوش مقاومتي و جوش با قوس الكتريكي قابل انجام مي‌باشد.

روش توليد تيرچه بتني پيش تنيده

تيرچه هاي بتني پيش تنيده به دو روش توليد مي‌شوند كه در ادامه به بررسي آن‌ها مي‌پردازيم:

· توليد توسط دستگاه اكسترودر

اين روش را مي‌توان اصولي‌ترين روش توليد تيرچه پيش تنيده معرفي كرد. اين نوع توليد، توسط دستگاه‌هاي اروپايي انجام مي‌شود به طوري كه بتن نان اسلامپ روي خط ويبره شده و به طور كامل متراكم مي‌گردد. پس از آن توسط بخار و حرارت فرآوري مي‌شود. اما در دستگاه‌هاي چيني، فرآوري بدون حرارت انجام مي‌شود كه موجب پايين آمدن زمان و كيفيت محصول مي‌گردد. چنانچه در فرآيند توليد از دستگاه‌هاي چيني استفاده شود، در گرفتن گواهي استاندارد مشكل پيش مي‌آيد.

· توليد با استفاده از قالب

به دليل بروز مشكلات فراوان روش قالب، روشي منسوخ شده به شمار مي‌رود. ترك خوردن، مقاومت پايين كه ناشي از بتن روان است و سوراخ بودن مشكلاتي هستند كه استفاده از بتن بدون اسلامپ به علت وجود قالب را غير‌ممكن مي‌سازد.

روش توليد تيرچه كروميت ( فلزي )

اين روش توليد در محل پروژه و به منظور كاهش هزينه‌ها صورت مي‌گيرد. براي توليد تيرچه كروميت يا فلزي به دستگاه خم ميلگرد زيگزاگ نياز است. براي انجام عمليات مونتاژ اعضاي اين تيرچه، يك ميز تعبيه شده است. اين ميز توسط پروفيل قوطي براي فريم اصلي، يك ناوداني ثابت در جلوي ميز كه سمت صاف آن به سمت خارج و يك ناوداني متحرك كه قسمت صاف آن به سمت داخل باشد، دارد.

ناوداني متحرك بايد توسط 3 پيچ و مهره و يا جك در وسط و طرفين ميز، قابليت حركت به سمت جلو و عقب را داشته باشد. ورق زيرين به طور عمود مابين دو ناوداني قرارگرفته و ثابت مي‌شود. نبشي فوقاني بايد در بالاي صفحه ميز به صورتي كه درون نبشي قابل رويت باشد، قرار بگيرد. پس از آن ميلگرد زيگزاگ مابين نبشي و ورق قرار مي‌گيرد. سپس با آچار f زيگراگ‌ها به ورق و نبشي نزديك شده و جوش مي‌شوند. طول ميز كار توليد تيرچه كروميت بايد 6 متر باشد. ناوداني ثابت در وسط ميز بايد خيز منفي به مقدار 150/1 طول ميز باشد.

ميزان خيز وسط دهانه با رسم ريسمان به دو سر ناوداني ثابت مشخص مي‌شود. سپس مونتاژ روي ميز اصلي و عمليات خال جوش و نيز كامل شدن جوش و افزودن ورق‌هاي دو سر تيرچه و ميلگردهاي تقويتي، روي ميز ساده ديگري انجام مي‌گيرد. لازم به ذكر است ميلگرد‌هاي زيگزاگ بايد به طور دقيق در وسط عرض ورق جوش شوند.

ويژگي‌هاي مكانيكي مهم در ساخت تيرچه فلزي ( كروميت )

براي توليد تيرچه هاي كروميت بايد فولادي كه در آن استفاده مي‌شود داراي مشخصات ذيل باشد:

  • ميلگردهاي مورد استفاده در هر دو نوع آجدار و ساده مي‌توانند استفاده شوند. اي ميلگرد‌ها بايد از فولاد نرم و يا نيمه سخت باشند. قطعات ديگر، نبشي‌ها، ناوداني‌ها و ورق‌ها بايد از نوع فولاد ساختماني و داراي قابليت شكل ‌ذيري و جوش‌پذيري باشند.
  • فولاد قابل استفاده در اين قطعه بايد براساس استاندارد ملي شماره 1600 باشد.
  • در ميلگردهاي افت و حرارت، امكان استفاده از فولاد سخت نيز وجود دارد.

كلام آخر

همان‌طور كه گفته شد تيرچه هاي بتني و كروميت از نقش بسيار مهمي در ساختمان‌سازي برخوردار هستند. اين تيرچه ها به روش‌هاي مختلفي توليد مي‌شوند كه اين روش‌ها در مطالب بالا ذكر شد. اميدواريم توانسته باشيم اطلاعات مفيدي را در اختيار شما قرار دهيم. براي كسب اطلاعات بيش‌تر و خريد محصولات مفتولي و فولادي مانند ميلگرد ساده، مفتول سياه، مفتول مسوار، مفتول گالوانيزه و... با ما از طريق شماره 02137556 در شهر مفتول در ارتباط باشيد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ مهر ۱۴۰۳ساعت: ۰۳:۲۴:۴۷ توسط:shahrmaftool موضوع:

تفاوت ميلگرد ساده و آجدار و مقايسه آن‌ها

در صنايع مختلف، قطعات و مصالح فلزي جز مهم‌ترين مصالحي هستند كه مورد استفاده قرار مي‌گيرند. كاربرد ميلگرد نيز در اين پروژه‌ها به وفور ديده مي‌شود. ميلگرد‌ها به دو نوع ميلگرد ساده و ميلگرد آجدار تقسيم مي‌شوند. هر يك خصوصيات و كاربردي دارند. هدف از ارائه اين مقاله بررسي ميلگردهاي ساده و آجدار و وجه تمايز و شباهت بين آن‌هاست. در ادامه جهت مقايسه اين دو محصول، توضيح مختصري در مورد تفاوت ميلگرد ساده و آجدار داده مي‌شود. همچنين تفاوت اين دو را به خوبي بيان كرديم.

ميلگرد ساده چيست ؟

ميلگرد ساده، ميلگرد بدون آج با سطح صافي است. ايجاد استحكام مقاومت بيش‌تر در بتن از مهم‌ترين وظايف آن است. طول استاندارد ميلگرد ساده اغلب 6 يا 12 متر بوده و در قطرهاي 6 تا 200 ميلي‌متر توليد مي‌شود. ميلگرد ساده در صنعت براي جوشكاري، آهنگري، تغيير شكل و... كاربرد فراواني دارد. هم‌چنين در ساخت ستون‌هاي بتني، مقاوم‌سازي ساختمان‌ها، جبران ضعف كششي بتن در مقابل زلزله و... نيز مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

ميلگرد آجدار چيست ؟

ميلگرد آجدار ، از آج‌هايي به شكل مارپيچ، يكنواخت، دوكي و يا مركب تشكيل مي‌شود. درصد كربن، قابليت خم‌پذيري و سختي هر كدام از اين ميلگرد‌هاي آجدار با يك‌ديگر متفاوت است. ميلگردهاي آجدار داراي سه نوع A2 ، A3، A4 بوده كه معمولا در ساختمان‌سازي استفاده مي‌شود.

تفاوت ميلگرد ساده و ميلگرد آجدار

در اين قسمت وجه تمايز ميلگرد‌هاي ساده و آجدار بر اساس آيتم‌هاي مختلف بررسي شده است. پس براي مقايسه ميلگرد هاي ساده و آجدار ادامه مطلب را مطالعه فرماييد.

1. تفاوت بر اساس شكل ظاهري

اولين و بارز‌ترين تفاوت ميلگرد ساده و ميلگرد آجدار به لحاظ ظاهري است. ميلگرد ساده كاملا صاف و بدون شيار است. البته شايد گاهي شيارهايي بسيار جزئي براي استفاده سطحي روي بتن در سطح ميلگرد ساده ايجاد شود. اما ميلگرد آجدار داراي آج‌هايي شبيه مارپيچ است.

2. تفاوت بر اساس سايز

ميلگرد‌ها از مقادير دقيقي در وزن و سايز برخوردار هستند. تمامي ميلگردها بر اساس استاندارد جهاني شده و وارد بازار مي‌شوند. همچنين در دو دسته طبقه‌بندي مي‌شوند:

  • انواع ميلگرد آجدار در دو نوع كلاف و شاخه و در سايز‌هاي متداول 5.5 الي 40 ميلي‌متر
  • انواع ميلگرد ساده در دو نوع كلاف و شاخه در سايز‌هاي متداول 5.5 الي 20 ميلي‌متر

3. تفاوت براساس روش توليد

مهم‌ترين امر در توليد ميلگرد ساده، اين است كه شمش‌هاي مورد نظر با جك هيدروليكي در رديف‌هاي مشخص شده به كوره‌هايي كه حرارت 1100 درجه سانتي‌گراد دارند وارد شوند. پس از ورود شمش‌ها به داخل كوره، آن‌ها با جريان آبي كه دماي بالا دارد آماده نورد مي‌شوند. هنگامي كه دماي شمش‌ها به مقدار نياز به بالا رسيد، براي خط توليد و نورد ارسال شده و آماده مي‌شوند. شمش‌ها وقتي به حالت پختگي مي‌رسند، روي رول‌ها قرار گرفته و روانه توليد مي‌گردند. اين بخش داراي مراحلي است كه مرحله اول باعث كاهش قطر شمش‌ها شده و طول آن‌ها افزايش مي‌يابد. پس از اين مرحله، محصولات توليد شده به مرحله سايزينگ وارد مي شوند.

در توليد ميلگرد آجدار نيز مراحل همانند توليد ميلگرد ساده است. تنها وجه تمايز توليد ميلگرد آجدار با ساده در حين شكل‌دهي به ميلگرد است كه از قالب‌هايي به جهت آجدار كردن ميلگرد استفاده مي‌شود.

4. تفاوت بر اساس كاربرد

از ميلگرد‌هاي ساده معمولا در پروژه‌هاي صنعتي استفاده مي‌شود. اما در پروژه‌هاي مسكوني، ميلگرد آجدار مورد استفاده قرار مي‌گيرد. دليل اين امر قابليت مقاوم بودن ميلگرد آجدار در برابر ضربه و نيز استحكام آن داخل بتن مي‌باشد. لازم به ذكر است در پروژه‌هاي مسكوني ميلگرد‌هاي ساده به عنوان خاموت كاربرد دارند.

در مصارف صنعتي ميلگرد ساده گزينه مناسب‌تري است. به همين دليل شركت‌هاي صنعتي و بزرگ اين نوع ميلگرد را براي روند كاري خود تهيه مي‌كنند. درحالي كه ميلگرد آجدار در ساخت پروژه‌هاي مسكوني در سه گريد A2، A3 و A4 به فروش مي‌رسد.

كلام آخر

باتوجه به آنچه گفته شد ميلگرد‌ها نقش مهمي در صنايع و ساختمان‌سازي برعهده دارند. ميلگرد‌ها دو دسته ميلگرد ساده و آجدار را شامل مي‌شوند. در راستاي مقايسه ميلگرد ساده و آجدار دريافتيم كه تفاوت هاي زيادي با يكديگر دارند. بارزترين تفاوت آن‌ها در جنس، كاربرد، فرآيند توليد و شكل ظاهري بود.

هر يك از اين ميلگرد‌ها براي بخش خاصي تعبيه شده‌اند كه بازگو كرديم. مي‌توان گفت اصلي‌ترين وجه تمايز بين ميلگرد ساده و آجدار در نوع كاربرد و ميزان استحكام آن‌ها در بتن است. جهت تهيه محصولات مفتولي و مصالح ساختماني از جمله پشم شيشه، الكترود، سيم آرماتوربندي، رابيتس و... حتما با افراد و تيمي با تجربه مشورت كنيد. همكاران ما در شهر مفتول آماده پاسخگويي به پرسش‌هاي شما و ارائه بهترين محصولات و قطعات به شما هستند. با ما از طريق شماره 02137556 در ارتباط باشيد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ مهر ۱۴۰۳ساعت: ۰۳:۲۳:۵۲ توسط:shahrmaftool موضوع:

سيم مفتول گالوانيزه چيست و چه كاربرد هايي دارد ؟

از جمله محصولات اوليه كه در ساخت و توليد انواع توري و اقلام فلزي استفاده مي‌شود، سيم مفتول و يا مفتول گالوانيزه است. به هميت علت مفتول گالوانيزه از جمله مهم‌ترين و پركاربردترين محصولات مفتولي به حساب مي‌آيد. كاربرد سيم مفتول گالوانيزه گسترده است. لازم است بدانيد از جمله كاربرد مفتول گالوانيزه ، ساخت توري مش، توري حصاري و توري مرغي است. اما سيم مفتول گالوانيزه چيست ؟ اين محصول چه كاربردهايي دارد؟ در ادامه در پاسخ به سوال سيم مفتول گالوانيزه چيست توضيحاتي در اختيار شما قرار خواهيم داد.

سيم مفتول گالوانيزه چيست؟

در پاسخ به سوال سيم مفتول گالوانيزه چيست بايد گفته شود مفتول گالوانيزه يا مفتول سفيد، يك محصول فولادي است. اين سيم با سطحي از فلز پوشيده شده است. اين مفتول از مفتول سياه ساخته مي‌شود.

اين محصول از طريق فرآيند گالوانيزاسيون و به روش نورد گرم و سرد ساخته مي‌شود. طي اين فرآيند فلزي به نام Zn سطح مفتول سياه را مي‌پوشاند. در نتيجه محصول از خوردگي و پوسيدگي در امان مي‌ماند.

ويژگي هاي سيم مفتول گالوانيزه چيست ؟

سيم مفتول گالوانيزه داراي خواص ضد‌زنگ است. در برابر اكسيد شدن و رطوبت نيز بسيار مقاوم است. اين مسئله سبب استحكام بالاي آن در برابر آب‌و‌هواي مختلف و نامساعد خواهد شد.

وجود عنصر كربن در مفتول گالوانيزه سبب نرم و سخت شدن اين محصول مي‌شود. اگر اين محصول داراي كربن بيش‌تري باشد سيم مفتولي سخت توليد خواهد شد. و در نهايت در صورتي اين مفتول انعطاف‌پذير و نرم مي‌شود كه داراي كربن كم‌تري باشد.

سيم مفتول گالوانيزه اغلب داراي سطحي صاف، صيقلي و براق است. همچنين از طول عمر بالايي برخوردار است. اين محصول نگهداري و نصب راحتي داشته و تعمير آن به راحتي انجام مي‌شود. از اين رو خريد سيم مفتول گالوانيزه مقرون به صرفه خواهد بود. شما مي‌توانيد از شهر مفتول با قيمتي مناسب مفتول گالوانيزه‌اي با كيفيت تهيه نماييد.

كاربرد سيم مفتول گالوانيزه چيست ؟

مفتول گالوانيزه يك محصول پر كاربرد است. در موارد مختلفي خواه به عنوان مواد اوليه براي توليد محصولات ديگر و خواه به صورت مصرف مستقيم به كار گرفته مي‌شود.

به عبارتي مفتول‌ها به عنوان يكي از مهم‌ترين مصالح ساختماني هستند كه در ساختمان‌سازي داراي كاربرد‌هاي فراواني‌اند. سيم مفتول گالوانيزه نيز از اين قاعده مستثني نيست. از اين محصول در صنايع مختلف و به روش‌هاي گوناگوني استفاده مي‌شود.

همان‌طور كه در مطالب فوق ذكر شد، سيم مفتول گالوانيزه داراي مقاومت و استحكام بالايي است. از اين رو از اين محصول مي‌توان براي ايجاد امنيت استفاده نمود. به اين صورت كه از مفتول گالوانيزه در توليد انواع توري‌ها از جمله فنس، توري گابيون و... استفاده خواهد شد. در واقع اين نوع توري‌ها را براي محافظت از زمين‌ها و مناطق خصوصي مورد استفاده قرار مي‌دهند. حصار ساخته شده از سيم مفتول گالوانيزه از ورود حيوانات و سارقان جلوگيري مي‌كند. در برخي موارد نيز، مفتول گالوانيزه در بالاي نرده‌ها قرار مي‌گيرد تا از صعود سارقان جلوگيري كنند. در نتيجه مي‌توان گفت مفتول گالوانيزه يا مفتول سفيد ، نقش مهمي در ايجاد امنيت براي محيط‌هاي مختلف دارد.

 سيم مفتول گالوانيزه داراي استحكام بالايي است. بنابراين در ساخت خانه‌ها و ساير ساختمان‌هاي بزرگ از جمله اداري و تجاري نيز كاربردهايي دارد. از اين محصول مي‌توان براي نصب تابلو و آيينه‌هاي بزرگ بر روي ديوار استفاده نمود.

كاربرد سيم مفتول گالوانيزه چيست ؟

كاربرد مفتول گالوانيزه در صنايع

به طور كلي مي‌توان گفت كاربرد سيم مفتول گالوانيزه شامل موارد زير است:

  • ساختمان‌سازي
  • حصار زنجيره‌اي
  • كابل‌هاي برق زره پوش
  • عناصر فلزي خم‌شده
  • دستگيره سطل
  • چوب لباسي
  • كشاورزي
  • عناصر قفسه‌بندي
  • عناصر شمشير بازي فلزي
  • منگنه‌هاي فلزي
  • سيم خاردار
  • آويز براي سقف‌هاي كاذب
  • تجهيزات مورد استفاده در دندان پزشكي

كلام آخر

در مطالب فوقبه سوال سيم مفتول گالوانيزه چيست به طور كامل پاسخ داده شد. مي‌توان نتيجه گرفت كه اين محصول يكي از كاربردي‌ترين محصولات در صنعت مفتول است. از سيم مفتول گالوانيزه در صنايع گوناگوني كه نام برديم استفاده‌هاي مختلفي مي‌شود. از طريق مطالب فوق مي‌توانيد هوشمندانه نوع گرم و سرد و نرم و سخت آن را تهيه نماييد. اگر مي‌خواهيد به راحتي اين محصول را تهيه كرده و با قيمتي مقرون‌به‌صرفه‌تر آن را خريداري نماييد، مي‌توانيد شهر مفتول را انتخاب كنيد. براي خريد از شهرمفتول با شماره 37556-021 تماس حاصل فرماييد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ مهر ۱۴۰۳ساعت: ۰۳:۲۳:۰۰ توسط:shahrmaftool موضوع: