shahrmaftool shahrmaftool .

shahrmaftool

انواع پشم شيشه و مقايسه انواع آن

پشم شيشه نوعي ماده ساخته شده از الياف معدني است كه به عايق حرارتي صوتي نيز شهرت دارد. اين ماده از مواد بازيافت شده و شيشه ذوب شده به همراه ماسه ممولي و زرين توليد مي شود كه رشته هاي استوانه اي شكل شيشه اي و بسيار ريزي را پديد مي آورند. اين الياف شيشه اي داراي انواع مختلفي هستند كه كاربردهاي متفاوتي نيز دارند و بيشتر در صنعت بسته بندي و ساختمان سازي و ديگر صنايع به عنوان عايق صوتي و حرارتي كاربرد دارد. پشم شيشه بر اساس نوع مصرف ، نوع پوشش و مشخصات فني و شكل آن دسته بندي مي شود كه در ادامه مشخصات فني پشم شيشه و انواع پشم شيشه و كاربرد هر كدام از انواع آن توضيح داده خواهد شد.

انواع پشم شيشه

همانطور كه پيشتر گفته شد پشم شيشه داراي انواع مختلفي است كه بر اساس نوع پوشش پشم شيشه ، مشخصات فني و نوع كاربرد تقسيم بندي مي شود. اين محصول بر اساس پوشش به سه دسته ، پوشش فويل آلومينيومي ، بافت سياه شيشه اي و الياف پارچه اي شيشه اي تقسيم بندي مي شوند. بر اساس

مقاومت حرارتي پشم شيشه چقدر است ؟

پشم شيشه همانند ساير مواد عايق، تا حد خاصي توانايي عايق بندي را دارد. آستانه دمايي كه پشم شيشه توانايي تحمل آن را دارد 550 درجه سانتي گراد است.

انواع پوشش پشم شيشه

پوشش‌هاي پشم شيشه به سه دسته تقسيم بندي مي شوند:

پوشش فويل آلومينيومي

پوشش بافت سياه شيشه‌اي

پوشش الياف پارچه‌اي شيشه‌اي

انواع پشم شيشه

به طور كلي سه مدل پشم شيشه در بازار ايران وجود دارد كه هر يك كاربرد خاص خود را دارند . اين سه مدل به شرح زير است :

  • پشم شيشه رولي كه با نام پتويي نيز شناخته مي‌شود .
  • پشم شيشه پانل كه نام ديگر آن پشم شيشه تخته‌اي است .
  • پشم عايق لوله يا عايق پيش ساخته .

انواع پشم شيشه

انواع پشم شيشه بر اساس مصرف

  • پشم شيشه بدون لفاف (Un facing) پشم شيشه پتويي نام ديگر اين پشم شيشه است. از پشم شيشه پتويي معمولا در ديگ‌هاي بخار، سيستم‌هاي دوجداره، ديگ‌هاي شوفاژ، آبگرمكن، اجاق گاز و امثال آن استفاده مي‌شود. به طور كلي لوازمي كه داراي سيستم حرارتي مستقيم هستند، از اين پشم شيشه استفاده مي‌شود. البته ممكن است در سقف سالن‌ها و يا سوله هايي كه پوشش دو لايه دارند نيز از اين پشم شيشه استفاده شود
  • پشم شيشه كاغذي پشم شيشه كاغذي با لفاف كاغذ كرافت پوشيده مي‌شود. موارد مصرف اين پشم شيشه بيشتر در كارهاي صنعتي و ساختماني است. به طور مثال براي ايزوله كردن لوله‌اي آب سرد و گرم، سقف‌هاي دو جداره براي سالن‌هاي توليد دام و طيور و مواردي اين چنين مورد استفاده قرار مي‌گيرد. ضخامت لازم براي اين موارد معمولا 25 تا 50 ميليمتر است.
  • پشم شيشه با لفاف كاغذ آلومينيوم اين نوع پشم شيشه شامل دو دسته آلومينيوم مسطح پلي اتيلن دارد و آلومينيوم مسطح ساده پلي اتيلن دار است. ضخامت‌هاي موجود براي اين پشم شيشه شامل 25 و 50 ميلي متر است. دانسيته‌هاي موجود در اين پشم شيشه نيز شامل 10، 12،16 و 20 است. از اين پشم شيشه معمولا در كانال‌هاي انتفال هوا و پوشش لوله‌ها در فضاي باز مورد استفاده قرار مي‌گيرد. ضخامت 50 ميلي متر براي پوشش سقف سوله و سالن توليد كارخانجات، مرغداري و مكان هايي از اين قبيل مورد استفاده قرار مي‌گيرد.
  • پشم شيشه با انواع لفاف رنگي تا چند سال اخير، پشم شيشه‌هاي مورد استفاده در مكان‌هاي مختلف، به صورت آلومينيومي و ساده با رنگ نقره‌اي بوده است. امروزه مي‌توان از خاصيت رنگ پذيري پشم شيشه استفاده نمود و طرح‌هاي جذاب تري ايجاد كرد. فلز آلومينيوم داراي ماهيت فيزيكي خاصي است. به طوري كه ميل زيادي به تركيب و واكنش با گاز اكسيژن دارد. از اين خاصيت و تركيب آلومينيوم و اكسيژن مي‌توان براي توليد پشم شيشه‌هاي رنگي استفاده نمود. اين انتخاب سليقه‌اي است. افراد مي‌توانند براي محيط‌هاي گوناگون از پشم شيشه با لفاف رنگي استفاده كنند.
  • پانل پانل نوعي از پشم شيشه است كه داراي حجمي بالاتر از پشم شيشه رولي است. از پانل به عنوان عايق حرارتي و صوتي در صنايع استفاده مي‌شود. پانل‌ها در ابعاد 1000 و 12000 ميليمتر توليد مي‌گردند. البته مي‌توان از ابعاد ديگر نيز براي كارهاي مختلف استفاده نمود. از پانل‌ها مي‌توان در ديوارها، سردخانه ها، استوديوهاي ضبط صدا و مواردي از اين قبيل استفاده كرد.
  • عايق لوله عايق لوله يا عايق پيش ساخته، با دانسيه‌هاي مختلف توليد مي‌شود. از آنها براي پوشش دادن سطوح خارجي لوله‌هاي آب گرم و سيستم‌هاي انتقالي صنايع گاز و پتروشيمي استفاده مي‌شود.

مزاياي پشم شيشه مزاياي پشم شيشه

  • چگالي‌هاي متنوعي را داراست .
  • وزن كمي داشته و سبك است .
  • مراحل نصب پشم شيشه بسيار آسان است .
  • كند سوزي و ضريب انتشار كم گاز سمي .
  • داشتن خاصيت آكوستيك

معايب پشم شيشه

  • ساختار فيبري پشم شيشه سبب شده است اين ماده در برابر رطوبت مقاومت كمي داشته باشد .
  • اين ماده مي‌تواند باعث ايجاد مشكلات پوستي ، ضعف در ديد و مشكلات تنفسي-ريوي شود .

خدمات شهر مفتول شهر مفتول ، با توليد محصولات مفتولي و پشم شيشه مرغوب و با كيفيت در خدمت شماست. هدف اصلي ما جلب رضايت و اعتماد مشتريان گرامي است. با بهره مندي از خدمات ما ميتوانيد خريد راحت و سريع داشته باشيد. همچنين مي توانيد قبل از خريد از خدمات مشاوره رايگان ما استفاده كرده و با اطمينان كامل خريد كنيد. به منظور راحتي شما مشتريان گرامي خدمات نصب در محل نيز عرضه مي گردد. براي دريافت اطلاعات بيشتر با شماره ي 37556-021 تماس حاصل نمائيد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۴ آبان ۱۴۰۳ساعت: ۱۰:۲۶:۱۶ توسط:shahrmaftool موضوع:

انواع يونوليت يا فوم ساختماني و كاربرد آن‌ها

همان‌طور كه مي‌دانيد يونوليت ماده‌اي با وزن كم و معمولا سفيد رنگ است و بيش‌تر كاربرد اين محصول در بسته‌بندي‌ها و عايق‌كاري‌هاي ساختمان مي‌باشد. در واقع يونوليت، فوم يا ورق‌هاي سقفي امروزه جز مصالح ضروري ساختمان محسوب مي‌شوند؛ چرا كه اين پليمر عايق رطوبت، صدا و گرما بوده كه در قسمت‌هاي مختلفي از ساختمان به كار گرفته مي‌شود. به‌خصوص در مناطق مرطوب و با آب‌وهواي هميشه باراني استفاده از انواع يونوليت مي‌تواند يك نكته مثبت در مورد پيكربندي يك ساختمان باشد. ما در اين مقاله كاربرد انواع يونوليت يا فوم ساختماني را بررسي كرده و به كاربرد هر كدام از آن‌ها مي‌پردازيم.

انواع يونوليت ساختماني

1. يونوليت فشرده

يونوليت فشرده يكي از انواع يونوليت است كه به دليل فشرده شدن مواد سازنده آن و قرار گرفتن در قالبي كه سبب تشكيل شكل نهايي آن مي‌شود، داراي وزن بالايي است. از خصوصيات بارز يونوليت يا فوم فشرده مي‌توان به قابليت تركيب با عايق‌هاي ديگر اشاره كرد. درواقع مي‌توان آن را به صورت تركيبي با ديگر فوم‌هاي آكوستيك، پشم سنگ و... استفاده نمود. اين كار سبب افزايش كاربرد صداگيري و مي‌شود.

اين يونوليت مقاومت بالايي دارد از اين رو كاربرد بيشتري نسبت به يونوليت‌هاي ديگر دارد. از كاربرد هاي رايج يونوليت فشرده در صنعت ساختماني، صنعت خودروسازي، صنايع غذايي، مجسمه‌سازي، درب‌هاي ضدسرقت، عايق‌كاري و... مي‌توان اشاره كرد.

يكي از انواع يونوليت‌هاي فشرده، يونوليت ورق فشرده فرتاش است. اين يونوليت داراي دانسيته بالاي 40 است. لازم به ذكر است اين يونوليت كاملا خالص است.

2. يونوليت سقفي استاندارد

دومين نوع يونوليت، يونوليت سقفي استاندارد است. از اين يونوليت به عنوان قالب بتن در سقف‌هاي دال يك طرفه يا اصطاحا تيرچه بلوك استفاده مي‌شود. معمولا اين يونوليت به صورت مكعب مستطيل استفاده مي‌شود و داراي ابعاد 200،50 و 25 است. دانسيته يونوليت سقفي ملاك اصلي تشخيص وزن آن است. دانسيته يونوليت سقفي متفوات است و بر اساس كاربرد آن در نمونه‌هاي مختلف توليد مي‌شود كه معمولا بين 7 تا 8 كيلوگرم بر متر مربع است.

اگر قصد استفاده از اين فوم هاي ساختماني را داريد، بايد توجه كنيد كه استانداردهاي لازم كه توسط مركز استاندارد تعيين مي‌شود را داشته باشد.

يونوليت سقفي

3. يونوليت ديواري

در بعضي از موارد، از يونوليت براي ديوار نيز استفاده مي‌شود. اين يونوليت معمولا به صورت يونوليت ديوارپوش فومي، فوم ديواري تزئيني، فوم ديوار پوش و پنل هاي سه‌بعدي مورد استفاده قرار مي‌گيرد. يونوليت ديواري علاوه بر قدرت عايق بودن و جذب صدا، خاصيت تزئيني نيز دارد. در حقيقت ظاهر آن به صورتي است كه جلوه خاصي به ديوار مي‌بخشد. يونوليت ديواري داراي خاصيت‌هايي از قبيل صداگير بودن، ضدضربه بودن، جلوگيري از ضربه در سالن‌هاي ورزشي، داشتن قابليت شست و شو، برخورداري از ويژگي آنتي باكتريال و... است.

4. يونوليت تيرچه كروميت

نمونه‌اي از اين محصول نيز براي ساخت تيرچه كروميت استفاده مي‌شود. يونوليتي كه براي ساخت تيرچه كروميت مورد استفاده قرار مي‌گيرد، همان‌طور كه از نام آن پيداست در اجراي طرح‌هاي تيرچه كروميت از آن در پوشاندن فضاهاي بين تيرچه‌ها استفاده مي‌شود و ساختار را براي بتن‌ريزي آماده مي‌كند. اين يونوليت‌ها از نظر ابعاد به دو دسته تقسيم‌بندي مي‌شوند:

  • يونوليت تيرچه كروميت در ابعاد ۱ متر طول، ۶۶ سانتي‌متر عرض و ۲۵ سانتي‌متر قطر
  • يونوليت تيرچه كروميت در ابعاد ۱ متر طول، ۶۶ سانتي‌متر عرض و ۲۰سانتي‌متر قطر

يونوليت كروميت

يونوليت چه كاربرد هايي دارد؟

  • در جهت توليد بلوك‌هاي پلاستوفوم سقفي، به منظور ايجاد عايق حرارتي و صوتي استفاده مي‌شود .
  • به عنوان عايق برودتي در سردخانه‌ها و يخچال‌هاي صنعتي مورد استفاده قرار مي‌گيرد .
  • در ساخت انواع فوم‌هاي بسته بندي و انواع يخدان‌ها استفاده مي‌شود .
  • از ورق‌هاي پلاستوفومي تا ابعاد 100 در 200 سانتي متر به عنوان زمينه تابلوها مانند تابلوي اعلانات استفاده مي‌شود .
  • از ورق هايي با ضخامت‌هاي گوناگون و يا دانه‌هاي فوم براي ساخت اشكال و حروف و يا ساخت ماكت و مواردي از اين قبيل استفاده مي‌شود .
  • از اين فوم‌ها مي‌توان براي تابلوهاي تبليغاتي و تزئيني استفاده كرد .
  • از ورق پلاستوفوم در عايق كاري ساختماني و به عنوان جايگزين بلوك‌هاي سيماني و سفالي در صنعت ساختمان استفاده مي‌شود.

كاربرد هاي يونوليت در ساختمان

همانطور گفتيم بيش‌ترين كاربرد يونوليت در صنعت بسته‌بندي و ساختمان سازي است. از اين محصول براي حفاظت از اجسام در برابر ضربه و حشرات موزي در صنعت بسته‌بندي استفاده مي‌شود. هم‌چنين به منظور عايق‌كاري در ساختمان ها يا براي استفاده كمتر از تيرچه بلوك در سقف ساختمان ها از يونوليت استفاده مي‌شود. به طور كلي هر مكاني كه نيازمند عايق‌كاري باشد، از اين ماده استفاده مي‌شود و در مقايسه با سفال از قدرت بيش‌تري برخوردار است. به همين دليل براي مصالح ساختماني و اماكن جهت عايق‌كاري حرارتي و صوتي يونوليت بهترين گزينه است.

يونوليت‌هايي كه در ساخت آن‌ها از فوم‌هاي ايراني استفاده مي‌شود معمولا در برابر حرارت از خود مقاومت ندارند. اما يونوليت‌هايي كه در آن از فوم خارجي استفاده مي‌شود، معمولا در برابر حرارت عايق خوبي هستند.

كاربرد يونوليت در ساختمان

مزاياي يونوليت ساختماني

  • استفاده از يونوليت سبب مي‌شود مصرف آهن و فولاد كاهش پيدا كند.
  • يونوليت در برابر زلزله مقاومت بسيار بالايي دارد.
  • حمل و نقل و استفاده از يونوليت بسيار آسان است. چرا كه وزن سبكي دارد.
  • كاهش حجم بتن از ديگر مزاياي استفاده از اين محصول است.
  • در برابر صوت و حرارت عايق بسيار خوبي در مقايسه با محصولات ديگر است.

معايب يونوليت ساختماني

  • افزايش تلفات جاني در هنگام آتش سوزي ساختمان، زيرا يونوليت به سرعت در آتش سوزي حجم خود را از دست مي‌دهد.
  • عدم مقاومت در برابر حلال‌هاي آلي
  • امكان آسيب رساني به لايه ازن در صورت استفاده از كلروفرم كربن در آن
  • قابليت اشتعال در صورت رنگ آميزي با رنگ‌هاي روغني

كلام آخر

مطالب گفته شده در خصوص انواع يونوليت و كاربردهاي آن در صنعت بسته‌بندي و ساختمان بود. يونوليت‌ها در انواع سقفي، ديواري، فشرده و يونوليت تيرچه كروميت قابل استفاده هستند و هر كدام مشخصات و كاربرد هاي گوناگون در موارد مختلف دارند. جهت خريد و استعلام قيمت يونوليت در ابعاد دلخواه شما مي‌توانيد با ما در شهر مفتول از طريق شماره 37556_021 در ارتباط باشيد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۴ آبان ۱۴۰۳ساعت: ۱۰:۲۵:۰۹ توسط:shahrmaftool موضوع:

مقايسه توري سرندي و توري پرسي

تنوع زياد انواع توري هاي فلزي در بازار و كاربرد متفاوت آن ها ، گاها موجب سردرگمي افراد در انتخاب درست محصول مي شود. يكي از اشتباهات رايجي كه در اين حوزه اتفاق مي افتد تشخيص توري هاي فلزي است كه از نظر ظاهري شباهت زيادي دارند. براي مثال براي شخصي كه در اين زمينه دانش كافي ندارد تشخيص توري سرندي و توري پرسي ساده نيست. در اين مقاله سعي داريم كه به مقايسه توري پرسي و توري سرندي بپردازيم كه اين نيازمند ارائه توضيحاتي در خصوص شباهت و تفاوت هاي توري سرندي و توري پرسي است.

مشخصات توري پرسي

توري پرسي يا فنس پرسي را مي توان به يك پارچه تشبيه كرد كه تار و پود آن در هم بافته شده است. براي توليد توري پرسي مفتول هاي موج دار به صورت تار و پودي در هم تنيده مي شوند و يك توري فلزي مقاوم و مستحكم را تشكيا مي دهند. اين توري با  نام هاي توري بافتني و يا توري مشك نيز شناخته مي شود. اين محصول بر اساس جنس مفتول ، ضخامت مفتول و اندازه چشمه ها انواع مختلفي را پديد مي آورند كه كاربردهاي فراواني در صنايع مختلف دارد.

مشخصات توري سرندي

توري سرندي نيز براساس ضخامت مفتول و سايز چشمه ها تقسيم بندي مي شوند و همان گونه كه از نامش پيداست براي سرند كردن مواد در صنايع مختلف خصوصا صنايع غذايي استفاده مي شود. سايز چشمه ها بر مبناي نوع موادي كه لازم است عمليات سرند كردن روي آن انجام شود انتخاب مي گردد و اين توري بايد استحكام و يكپارچگي لازم براي سرند كردن را داشته باشد. در ادامه براي مقايسه توري سرندي و توري پرسي به ذكر شباهت ها و تفاوت هاي اين دو مي پردازيم.

مشخصات توري سرندي

شباهت هاي توري پرسي و توري سرندي

اين دو توري از توري‌هاي موج دار هستند، هردو اين محصولات از به هم بافته شدن مفتول‌ها ايجاد مي‌شوند. و چشمه هايي مربع و يا مستطيل شكل ايجاد مي‌كنند. اين مفتول‌ها در هردوي اين محصولات، موج دار نيز باشند، كه اين ويژگي در اين دو تور باعث مي‌شود كه مقاومت آن‌ها بالا رود، علاوه بر اين زيبا نيز ديده مي‌شوند.

اين محصولات در صنعت كاربرد فراوان دارند. از هر دوي آن‌ها براي جدا سازي و فيلتراسيون استفاده مي‌شود. علاوه بر موارد گفته شده هر دو آن‌ها در صنايع غذايي، پروژه‌هاي عمراني و معماري نيز كاربرد دارند.

براي توليد هر دوي اين محصولات، موادي كه استفاده مي‌شود گالوانيزه و مفتول سياه است.

قيمت هر دو اين محصولات با توجه به مشخصات فني و كاربرد آن‌ها در صنايع مختلف، از جمله نوع و جنس مفتول، ضخامت مفتول، اندازه‌ي چشمه‌ها و نوع بافت آن‌ها  محاسبه مي‌شود. به طور مثال هرچه ضخامت مفتول به كار رفته در اين توري ها بيشتر باشد قيمت بالاتري دارد.

از ديگر ويژگي‌هاي مشترك اين دو محصول مي‌توان به مقاومت بسيار بالاي آن‌ها در برابر خوردگي و زنگ زدگي، اسيد و مواد شيميايي، و نصب راحت و ارزان آن‌ها اشاره كرد.

شباهت هاي توري پرسي و توري سرندي

تفاوت هاي توري پرسي و توري سرندي

اين دو محصول علاوه بر اينكه در جنس مواد سازنده با يكديگر شباهت دارند، متفاوت نيز هستند. مثلا در توري سرندي براي سخت تر شدن و محكم شدن اين بافت‌ها آن‌ها را به هم جوش مي‌دهند. و اين در صورتي است كه در توري پرسي هيچ گونه جوش خوردگي در محل تقاطع اين بافت‌هاي عمودي و افقي كه چشمه هايي لوزي و يا مربعي شكل به وجود آورده‌‌اند ديده نمي شود.

 تفاوتي كه در مواد سازنده ي آن ها وجود دارد اين است كه، توري سرندي از جنس نيكل، مس و آلومينيوم نيز وجود دارد. لازم به ذكر است كه توري سرندي نوع پلاستيكي (پلي پروپين، پلي اتيلن، پي وي سي و...) نيز دارد كه توري پرسي فاقد اين نوع مي‌باشد. چنانچه كاربرد اين نوع توري متفاوت باشد، جنس مفتول آن نيز متفاوت خواهد بود.

كلام آخر

در نتيجه‌ي آشنايي با ويژگي، كاربرد‌ها وانواع هر دو نوع توري ( پرسي و سرندي )، براي خريد اين دو محصول بايد به نياز خود توجه كنيد. تا بتوانيد با توجه به كارايي مناسب آن و زمينه فعاليت خود بهترين و با كيفيت ترين محصول را انتخاب نماييد. از اين رو‌‌ مي توانيد براي خريد و مشاوره رايگان فروش از سايت شهر مفتول كمك بگيريد. تا كارشناسان ما بهترين و جامع ترين اطلاعات را در اختيار شما قرار دهند. براي برقراري ارتباط با شهر مفتول ‌‌مي توانيد با شماره 37556_021 تماس بگيريد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۴ آبان ۱۴۰۳ساعت: ۱۰:۲۳:۴۴ توسط:shahrmaftool موضوع:

عواملي كه به فنس آسيب مي‌رساند و راهنماي تعمير آن

همانطور كه مي‌دانيد استفاده از فنس يا توري حصاري براي ايجاد حفاظت و امنيت بسيار رايج است. اما گاهي ممكن است متوجه شويد كه فنس مورد استفاده ي شما دچار مشكل شده است، آيا تا به حال فكر كرده ايد دليل اين اتفاق چيست؟ ممكن است فنس شما به دلايل مختلفي نياز به تعمير داشته باشد. دليل رايج براي آسيب ديدن فنس شرايط مختلف آب و هوايي است. در فواصل مختلف سال به دليل بارش شديد باران امكان فرسايش خاك بالا مي‌رود و ميله و ستون‌‌هاي فنس توري را شل مي‌كند. همچنين علاوه بر بارش باران، بارش برف نيز موجب زنگ زدگي و خوردگي فنس‌ها مي‌شود. از اين رو با استفاده از فنس‌‌هاي گالوانيزه و ضد زنگ مي‌توانيد فرسوده شدن فنس‌ها را به تعويق بياندازيد. اما در هر حال با اسيب ديدن فنس خود، بايد بتوانيد آن را با روش‌‌هاي مختلف تعمير كنيد. كه ما در اين مقاله مراحل تعمير فنس را نيز براي شما شرح خواهيم داد، تا با در دست داشتن اطلاعات كافي بتوانيد به راحتي فنس خود را تعمير كنيد.

مراحل تعمير فنس

مرحله 1 : پيدا كردن قسمت آسيب ديده

همه طرف‌‌هاي فنس را بگرديد، همه چيز را در نظر بگيريد و هر كجا كه آسيب ديده است را مشخص كنيد، سپس از تمامي قسمت‌‌هاي آسيب ديده يادداشت برداري كنيد.

مرحله 2 : اندازه گيري قسمت‌‌هاي آسب ديده و خريدن آن

اندازه‌‌هاي هر قسمتي از فنس كه آسيب ديده است را تهيه كنيد. بهتر است در هنگام مشخص كردن قسمت‌‌هاي آسيب ديده، قيمت فنس را نيز در نظر بگيريد تا با اطلاعات كافي به مراكز فروش فنس مراجعه كنيد. به ياد داشته باشيد كه ضخامت فنس‌‌هاي ريلي را نيز اندازه گيري كنيد تا وقتي براي خريد اقدام مي‌كنيد دچار مشكل نشويد. و حتما اين موضوع را در نظر بگيريد كه اگر فنس شما خيلي دچار آسيب شده بود، بهتر است به طور كل آن را تعويض كنيد .

مرحله 3 : جدا كردن ريل فنس‌‌هاي آسيب ديده

قسمت‌‌هاي سيمي گره خورده كه فنس توري حصاري را به ريل وصل مي‌كند، ببريد. سپس ريل فنس جديد را روي فنس قديمي قرار دهيد و از جايي كه شروع به بريدن قسمت آسيب ديده مي‌كنيد علامت گذاري كنيد. وقتي بهم رسيدند انتهاي ديگر فنس جديد را نيز علامت بزنيد. ريل جديد را كنار بگذاريد و تا 24 اينچ قسمت آسيب ديده را با يك اره آهن بري ببريد.

مرحله 4 : تعويض بست‌ها و ميله‌‌هاي آسيب ديده

و اما با وجود همه ي اين اتفاق ها، آسيب ديدگي ها، و حتي تعمير فنس ها، راه هايي براي نگهداري فنس‌ها وجود دارد كه بتوان بهتر از آنها مراقبت كرد تا ديرتر موجب فرسودگي شوند كه در ادامه به آن‌ها مي‌پردازيم.

راهنماي نگهداري و تعمير فنس

راه‌‌هاي نگهداري از توري حصاري

فنس و حصار كشي به مراقبت و نگهداري نياز دارد. يكي از راه‌‌هاي نگهداري از فنس، واكسن زدن، شست و شو و استفاده از موادي خاص براي جلوگيري از پوسيدگي است.

به ياد داشته باشيد كه فنس خود را بررسي كنيد كه پيچ يا ميخ شل شده‌‌اي در آن وجود نداشته باشد، زيرا اين اتفاق مي‌تواند آسيب جدي به فنس يا حصار شما وارد كند.

يكي ديگر از راه‌‌هاي مقاوم كردن فنس در برابر پوسيدگي روغن كاري آن آن است. اين كار باعث مي‌شود كه حتي باز و بسته كردن ورودي نيز آسان شود و از پوسيده شدن وردي جلوگيري شود.

در نهايت، هر ماه دست كم يكبار براي فنس خود زمان بگذاريد و آن را بررسي كنيد. تا بتوانيد به موقع آن را تعمير و يا تعويض كنيد.

نحوه رنگ كردن فنس

رنگ كردن يكي از روش‌‌هاي آسان و ارزان براي مراقبت فنس است. البته فنس حصاري و پايه فنس بهتر است توسط افراد حرفه‌‌اي رنگ شود.

مرحله 1 : آماده كردن ابزار مورد نياز

ابزارهايي كه براي اين كار نياز داريد، شامل قلموي رنگ، پليش كننده سيم، اسپري ضد زنگ، نوار رنگ، غلطك رنگ و يك سطل دسته دار.

مرحله 2 : برداشتن چيزهاي اضافي از روي فنس

قبل از اين كه شروع به رنگ كردن فنس كنيد، بهتر است هر وسيله يا شاخ برگ اضافي كه در اطراف فنس شماست را برداريد، تا در هنگام رنگ كردن دچار مشكل نشويد.

مرحله 3 : تميز كردن فنس

در هنگام تميز كردن فنس، سعي كنيد همه ي گرد و غبار و خاكي كه روي فنس و پايه فنس را در بر گرفته است را كاملا پاك كنيد. همچنين دقت كنيد اگر لكه‌‌اي روي پايه‌‌هاي فنس بود را نيز كاملا از بين ببريد. براي تميز كردن فنس مي‌توانيد از پليش كننده استفاده كنيد.

عوامل آسيب زا به توري حصاري يا فنس باغي

زيبا سازي توري حصاري

همانطور كه گفته شد، فنش كشي موجب ايجاد امنيت و شخصي سازي بيشتر مي‌شود. علاوه بر اين شما مي‌توانيد با زيبا سازي فنس خود جلوه‌‌اي به منزل يا زمين خود بدهيد. بهترين گزينه براي زيبا سازي فنس، استفاده از تخته و صفحات اسلت است. جنس اين تخته‌ها از آلومينيوم، پلي اتيلن و يا چوب مي‌باشد. نكته ي مثبت اين تخته‌ها اين است كه هم تنوع رنگي دارند و هم خودمان مي‌توانيم آن‌ها را به دلخواه رنگ كنيم. اين تخته‌ها را در هر زاويه و جهتي از جمله عمودي، افقي و اريب مي‌توانيم نصب كنيم.

در مطالب فوق در مورد عوامل تاثير گذار در آسيب رساني فنس، نگهداري و زيبا سازي فنس صحبت كرديم. همچنين اطلاعات كافي در مورد تعمير فنس نيز در اختيارتان قرار داديم. چنانچه قصد خريد فنس را داريد با شماره‌‌هاي درج شده در سايت شهر مفتول تماس بگيريد. همچنين مي‌توانيد از انواع محصولات ما در سايت شهر مفتول نيز ديدن كنيد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۴ آبان ۱۴۰۳ساعت: ۱۰:۲۱:۵۳ توسط:shahrmaftool موضوع:

مقايسه و تفاوت رابيتس و كناف

بيشتر افراد با تفاوت رابيتس و كناف آشنا نيستند و اين دو متريال را به اشتباه يكسان تلقي مي‌كنند. به منظور مقايسه رابيتس و كناف لازم است با تفاوت و شباهت رابيتس و كناف و معايب و مزاياي هر يك آشنا شويد. بنابراين در اين مقاله قصد داريم اين دو متريال را با يكديگر مقايسه كرده و مشخصات و ويژگي هر يك را بيان كنيم. جهت دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص انتخاب و خريد رابيتس و كناف با ما همراه باشيد.

تفاوت رابيتس و كناف

اولين قدم به منظور آشنايي با تفاوت رابيتس و كناف ، آشنايي با مفهوم و كاربرد هر يك از آن هاست. از اين رو پيش از پرداختن به مبحث اصلي، با هر كدام از اين دو محصول به طور جداگانه آشنا خواهيد شد.

رابيتس چيست؟

تفاوت رابيتس و كناف

رابيتس در واقع محصوليست كه از شبكه‌هاي مشبك فلزي تشكيل مي‌شود. جنس اين شبكه‌ها از ورق گالوانيزه گرم است. از رابيتس به منظور ساخت نما، سقف كاذب، دكوراسيون داخلي و... به وفور استفاده مي‌شود. به طور كلي رابيتس بستري مناسب جهت نصب تاسيسات در ساختمان است. با استفاده از رابيتس مي‌توان به شيوه‌هاي مختلف داخل ساختمان را نورپردازي كرد. كاربرد رابيتس مربوط به كارهاي گچ‌كاري، سيمان‌كاري نما، هنر و مجسمه‌سازي و... است.

مزايا و معايب رابيتس

در ميان بيان تفاوت رابيتس و كناف ، با مزايا و معايب رابيتس نيز آشنا شويد. يكي از اصلي‌ترين مزاياي رابيتس مقاومت عالي اين محصول در برابر آتش‌سوزي است. علاوه بر اين به منظور اجراي اين محصول نيازي به بهره‌مندي از نيروهاي متخصص نيست. از ديگر مزاياي رابيتس مي‌توان به عدم ترك‌خوردگي، مقاومت عالي در زنگ‌زدگي و افزايش عمر تاسيسات اشاره نمود.

در بيان معايب رابيتس نيز بايد گفت اين محصول فاقد خاصيت آكوستيك و صدا است. از ديگر معايب رابيتس مي‌توان به عدم ايجاد دسترسي آسان و ارزان به زيركار اشاره نمود. از طرفي وزن سنگين اين محصول و زمان اجراي طولاني آن از ديگر معايب رابيتس است.

كناف چيست؟

در پاسخ به سوال كناف چيست بايد گفت كناف يا سقف كناف، نسل جديدي از گچ است. اين محصول در سازه‌هاي ساختماني امروزه به وفور استفاده مي‌شود. به منظور ساخت سازه‌هاي كناف، از پنل‌هاي پيش ساخته كه از نوع گچ هستند استفاده مي‌شود. سقف كناف از ويژگي‌هاي منحصر به فردي از جمله سرعت اجراي بالا و نحوه اجراي وسيع برخوردار است. از اين رو استفاده از كناف در ميان سقف‌هاي كاذب رواج بيشتري دارد. سقف كناف به دو دسته ساده و طرح‌دار تقسيم مي‌شود.

مزايا و معايب كناف

پيش از بيان شباهت و تفاوت رابيتس و كناف بهتر است مزايا و معايب كناف را نيز مورد بررسي قرار دهيم. مزاياي كناف بيشمار است. اولين و مهم‌ترين مزاياي كناف عدم نياز به نيروي زياد به منظور اجراي پروژه است، از طرفي با كمك كناف مي‌توان در مصرف انرژي تا ميزان زيادي صرفه‌جويي كرد. كناف در برابر زلزله بسيار مقاوم بوده و دسترسي به آن به منظور تعمير آسان است.

اما در كنار مزايا، لازم است معايب كناف را نيز مورد بررسي قرار دهيم. از جمله اصلي‌ترين معايب كناف ، نداشتن مقاومت در برابر ضربه و رطوبت است. از  ديگر معايب كناف اين است كه به منظور اجراي آن لازم است از يك تيم حرفه‌اي كمك بخواهيد.

مزايا و معايب كناف

تفاوت رابيتس و كناف از نظر ساختار

در بيان تفاوت و شباهت رابيتس و كناف بايد گفته شود به منظور اجراي كناف در هر 1 متر مربع، 6 متر طول سازه استفاده مي‌شود. وزن هر يك نيز 0.5 كيلوگرم است. از اين رو براي هر متر مربع 11 كيلوگرم در نظر گرفته مي‌شود. اين در حاليست كه وزن هر متر مربع سقف رابيتس 1 كيلوگرم است. از اين رو به طور تقريبي هر متر مربع آن 5 كيلوگرم است. از اين رو در يك مقايسه كلي مي‌توان نتيجه گرفت وزن كناف كمتر از رابيتس است.

تفاوت رابيتس و كناف از نظر ميزان مقاومت

به منظور اجراي سقف كناف نيازي نيست ازجوشكاري استفاده شود. اما جهت رابيتس‌كاري لازم است از جوشكاري استفاده شود. در واقع انجام عمليات جوشكاري سبب ايجاد ترك‌هاي متعدد در سيستم مي‌شود. بنابراين تمام اين مسائل سبب مي‌شود تا مقدار مقاومت كناف نسبت به رابيتس 14 برابر بيشتر شود.

مقايسه رابيتس و كناف از نظر نيروي متخصص براي اجراي

جهت اجراي رابيتس نياز است از نيروي متخصص بيشتري استفاده شود. اين نيروها مي‌بايست شامل گچ‌كار، رابيتس‌ند و جوشكار باشد. اين در حاليست كه سقف كناف به نيروي كمتري نياز دارد.

مقايسه رابيتس و كناف از نظر قيمت

مهم‌ترين فاكتور در مقايسه بين اين دو سقف، قيمت آن هاست. از آن جايي كه اجراي رابيتس نياز به نيروي متخصص بيشتري دارد، از اين رو هزينه‌هاي مربوطه به تدريج افزايش پيدا مي‌كند. اين مسئله سبب مي‌شود هزينه اجراي رابيتس نسبت به كناف افزايش يابد. بنابراين در يك بررسي كلي مي‌توان نتيجه گرفت، استفاده از رابيتس چندان مقرون به صرفه نبوده و در اين زمينه كناف مقرون به صرفه تر است.

مقايسه رابيتس و كناف از نظر قابليت بازسازي

به مرور زمان تاسيسات ممكن است از سقف عبور كند. اين مسئله مي‌تواند منجر به آسيب به سقف شود. از اين رو سبب مي‌شود تا نياز به تعمير پيدا كند. به طور كلي بايد گفت سقف كناف راحت تر از سقف رابيتس باز مي‌شود و امكان دسترسي به تاسيسات و ترميم راحت تر است.

كلام آخر

به طور كلي در يك بررسي كلي تفاوت و شباهت رابيتس و كناف مي‌توان گفت استفاده از كناف مقرون به صرفه تر است. از طرفي كناف مزاياي بيشتري نسبت به رابيتس دارد. با اين حال در برخي مواقع استفاده از رابيتس توصيه مي‌شود. به هر حال با توجه به كارايي و نياز خود مي‌توانيد از هر يك از اين سقف‌ها استفاده نماييد. اما به طور كلي به منظور بكارگيري هر يك بهتر است ابتدا مطالب فوق را مطالعه كرده و با شباهت و تفاوت اين دو آشنا شويد.

شهر مفتول مركزي معتبر و مطمئن جهت خريد انواع محصولات مفتولي، رابيتس، يونوليت، الكترود جوشكاري، توري پرسي، مفتول گالوانيزه، تيرچه بتني و... است. به منظور خريد انواع محصولات با شهر مفتول همراه باشيد. جهت دريافت مشاوره رايگان با شماره 02137556 تماس بگيريد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۴ آبان ۱۴۰۳ساعت: ۱۰:۲۰:۲۲ توسط:shahrmaftool موضوع:

روش توليد،نصب و اجراي توري گابيون

توري گابيون يا توري سنگي، يكي از انواع توري است. اين محصول حالت قفسه مانند داشته و از شبكه‌هاي 6 ضلعي توليد مي‌شود. توري گابيون توسط مفتول‌هاي بهم بافته شده توليد مي‌گردد. از اين محصول به منظور نگهداري سنگ، شن، ماسه و گاها بتن استفاده مي‌شود. در زمان گذشته از توري گابيون به منظور جلوگيري از طغيان زياد رودخانه و همچنين ايجاد سنگر دفاعي در جنگ استفاده مي‌شود. امروزه زمينه استفاده از اين توري گسترش يافته است. انواع مختلفي از آن در سازه‌هاي متنوع استفاده مي‌شود. در اين بخش قصد داريم در مورد روش توليد و نصب توري گابيون صحبت كنيم. به منظور آشنايي با نحوه اجراي توري گابيون و نصب آن با ما همراه باشيد.

توري گابيون چيست؟

بهتر است قبل از بررسي روش و نحوه توليد و نصب توري گابيون با خود توري به طول كامل آشنا شويم. توري گابيون نوعي توري فلزي است. اين توري از نظر شكل ظاهري و بافتي كه دارد مشابه با توري مرغي است. پايه توري توري گابيون مفتول گالوانيزه است.

چشمه‌هاي توري گابيون به صورت شش ضلعي بوده و از بافتن سيم‌ها در هم توليد مي‌شود. از آن جايي كه توري گابيون از مفتول گالوانيزه گرم توليد مي‌شود، بنابراين داراي مقاومت عالي در برابر شرايط آب و هوايي مختلف است. توري گابيون از قيمت بسيار مناسبي برخوردار است.

روش و نحوه توليد توري گابيون

روش و نحوه توليد توري گابيون

روش و نحوه توليد توري گابيون بسيار ساده و آسان است. به منظور آشنايي با روش و نحوه توليد توري گابيون به صورتيست كه شركت‌هاي توليدكننده لازم است از فلز و مواد اوليه مخصوصي استفاده كنند. معمولا اكثر مواقع از آهن گالوانيزه جهت ساخت اين توري استفاده مي‌شود. چرا كه بهترين متريال ساخت توري گابيون است. روش و نحوه توليد توري گابيون با آهن گالوانيزه سبب ايجاد سازه‌اي مقاوم تر شده و همچنين امنيت پروژه را تا ميزان زيادي تامين مي‌كند. قطر مفتول در توليد اين توري بسيار مهم است. قطر مفتول هايي كه به منظور توليد توري گابيون مورد استفاده قرار مي‌گيرد، مي‌بايست بين 2.5 تا 4 ميلي‌متر باشد. دستگاه‌هاي توليدكننده توري گابيون طوري ساخته مي‌شوند كه مفتول‌ها را به صورت شش ضلعي در هم مي‌بافند.

برخي از شركت‌هاي توليدكننده اين توري از پلاستيك به منظور ساخت آن استفاده مي‌كنند. در نتيجه قيمت نهايي اين طوري كاهش پيدا مي‌كند. در نتيجه كيفيت و مقاومت توري به طرز قابل توجهي كاهش پيدا مي‌كند. البته برخي مواقع استفاده از توري گابيون پلاستيكي براي برخي كاربردها نياز است. چرا كه وزن كمتري نسبت به نوع آهني دارد. اما نوع پلاستيكي براي موارد مخصوصي استفاده مي‌شود.

روش و نحوه نصب و اجراي توري گابيون

روش و نحوه نصب و اجراي توري گابيون در اين قسمت به طور كامل به شما توضيح داده مي‌شود. گابيون‌ها در فضاهايي كه مي‌توان آن‌ها را توليد كرد و امكانات لازم وجود دارد، به صورت مكانيكي ساخته مي‌شود. به منظور بسته بندي توري گابيون، واحدهاي توليد شده توري گابيون، در لايه‌هاي فشرده و وزن 800 كيلوگرم توليد مي‌گردد. به طور كلي روش و نحوه نصب و اجراي توري گابيون در مراحل زير خلاصه مي‌شود:

  • عمليات اتصال
  • استفاده از ژئوتكستايل
  • استفاده از سنگ
  • ساخت قاب گابيون

 استفاده از سيم روكش‌دار جهت عمليات اتصال

سيم روكش‌دار براي سرهم بندي و اتصال داخلي واحد‌هاي خالي، همچنين بسته شدن و ايمن‌سازي واحد‌هاي پر از سنگ و تقويت كننده‌هاي داخلي استفاده مي‌شود. با انتخاب سيم‌هاي مناسب مورد نياز، مي‌توانيد به هم پيوستن گابيون‌ها را ميسر سازيد. كليه سيم‌هاي روكش‌داري كه مورد استفاده قرار مي‌گيرد بايد از نوع كلاس A روي(پوشانده شوند. توجه داشته باشيد كه قبل از شروع كار، از داشتن نوع صحيح سيم مفتول براي استفاده در اين ساختار، اطمينان حاصل كنيد.

براي كمك به سيم پيچي و نصب سيم‌هاي حائل درون گابيون، استفاده از انبردست براي ايجاد اتصالات محكم توصيه مي‌شود. در انجام اين كار توجه داشته باشيد كه پوشش سيم‌ها دچار آسيب نشود. لازم به ذكر است كه در اين مرحله از انبردست آرماتوربندي استفاده نشود، زيرا به PVC و پوشش روي سيم آسيب مي‌رساند. در هنگام استفاده از اهرم براي بستن درب‌ها توجه كنيد كه به پوشش آن آسيبي وارد نشود.

روش نصب توري گابيون

 استفاده از ژئوتكستايل

در اين مرحله، ژئوتكستايل جهت جدا سازي و فيلتر كردن مورد استفاده قرار مي‌گيرد. مطلبي كه بايد در اين مرحله به آن توجه داشت اين است كه نوع صحيح، درجه و مقدار درست ژئوتكستايل را به كار برد. با توجه به نوع كاربري گابيون، ژوتكستايل هايي با درجه‌هاي مختلف و كاربرد‌هاي گوناگون عرضه مي‌گردد.

 استفاده از سنگ

در اين مرحله بايد به مقدار كافي، سنگ، در دسترس و آماده باشد. لازم با ذكر است كه اين سنگ‌ها بايد در كيفيت مناسب و درجه بندي درست استفاده شوند. همچنين سنگ‌هاي مورد استفاده بايد تميز، با دوام و از يك منبع خرد كننده تجاري يا مهندسي باشند. درجه‌ي اين سنگ‌ها بايد بين mm100 و mm200 و وزن آن‌ها 2.3 باشد.

ساختن قاب گابيون

براي سهولت هم ترازي ساختار و به دست آوردن خطوط و سطوح صحيح، استفاده از يك قاب براي ساخت گابيون توصيه مي‌شود.

سبز كردن سازه‌هاي گابيوني

توري گابيون چيست

فعاليت سبز كردن سازه را نبايد به پس از ساخت و ساز موكول كرد، بلكه كاشت گياهان مناسب با شرايط آب و هوايي پروژه بايد در همان مرحله‌ي ساخت و ساز انجام گيرد.

آماده كردن فونداسيون

فونداسيوني كه گابيون بر روي آن قرار مي‌گيرد بايد هموار و صاف و باشد. پايه گابيون بايد صاف و عاري از هرگونه بي نظمي سطحي، مواد سست و پوشش گياهي و مطابق با مشخصات پروژه باشد. براي اينكه بتوان ساخت گابيون را آسان نمود بايد سطح پايه آن را حداكثر 6 در نظر گرفت. فونداسيون بايد طبق مشخصات مهندسي كوبيده شود تا بارهاي نقطه‌اي در تمام سطوح به حداقل برسد.

 قرار دادن واحد‌هاي گابيوني

واحد‌هاي گابيوني بايد از بسته خارج شده و روي سطح سخت و صاف قرار گيرند، گابيون‌ها بايد باز شوند، خم شوند و به شكل اصلي خود حالت داده شوند.

كلام آخر

در مطالب فوق روش و مراحل توليد و نصب توري گابيون و اجراي توري گابيون را به طور كامل توضيح داديم. از طريق آشنايي با مراحل اجراي توري گابيون، به راحتي مي‌توانيد اين توري را نصب كنيد. نابراين شما مي‌توانيد با توجه به مطالبي كه تاكنون راجع به توري گابيون كسب كرده ايد و با توجه به نياز خود انتخابي درست و مطمئن در اين زمينه داشته باشيد.

از اين رو شهر مفتول در اختيار شماست. تا بتواند اين محصول را با بهترين كيفيت و مناسب‌ترين قيمت در اختيارتان قرار دهد. علاوه بر اين مي‌توانيد قبل از خريد با كارشناسان شهر مفتول از طريق شماره 37556_021 تماس حاصل فرماييد و از مشاوره رايگان فروش اين سايت نيز بهره‌مند شويد. به منظور خريد انواع توري مرغي، توري سرندي، توري مش، توري حصاري، توري فرنگي، يونوليت، تيرچه كروميت، تيرچه بتني و... با شهر مفتول تماس بگيريد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۴ آبان ۱۴۰۳ساعت: ۰۹:۵۶:۳۶ توسط:shahrmaftool موضوع:

مراحل توليد سيم خاردار

سيم خاردار در واقع از نوعي سيم مفتول توليد مي‌شود. پايه اصلي توليد اين محصول دو رشته فولادي گالوانيزه به هم پيچيده است كه داراي تيغه‌هاي تيز است. از اين محصول معمولا به منظور جلوگيري از ورود افراد و حيوانات در يك محوطه و از بالاي فنس استفاده مي‌شود. كاربرد اصلي اين محصول در زندان، بزرگراه، زمين‌هاي حريم خصوصي و كنار زمين چمن است. از اين رو مي‌توان نتيجه گرفت كار اصلي آن حفاظت و ايمني از يك محوطه است. اصولا اطلاع از مراحل و نحوه توليد سيم خاردار به افراد در خصوص خريد اين محصول كمك مي‌كند چرا كه سبب آشنايي با جنس آن و تهيه يك سيم خاردار مناسب مي‌شود. از اين رو در ادامه اين متن قصد داريم در مورد مراحل توليد سيم خاردار و مراحل آن با دستگاه مخصوص صحبت كنيم. به منظور آشنايي بيشتر با سيم خاردار با ما همراه باشيد.

نحوه توليد سيم خاردار چگونه است؟

نحوه توليد سيم خاردار

سيم خاردار داراي انواع مختلفي است و به طور كلي به دو دسته سيم خاردار خطي و حلقوي تقسيم مي‌شود. در صورتي كه سيم خاردار در يك خط و به صورت صاف نصب شود، سيم خاردار خطي است. اما در صورتي كه شيوه نصب آن به صورت حلقه‌هاي متوالي در محل حصاركشي باشد، به آن سيم خاردار حلقوي مي‌گويند. هر كدام از اين سيم خاردارها خود به دسته‌هاي ديگري تقسيم مي‌شوند كه شامل موارد زير است:

  • سيم خاردار خطي تيغي يا تبري
  • سيم خاردار پي وي سي
  • سيم خاردار حلقوي تبري يا تيغي
  • سيم خاردار خطي سوزني
  • سيم خاردار با تيغ‌هاي جوش داده شده

مراحل و نحوه توليد سيم خاردار به صورت اصولي، نيازمند خط توليدي مجهز و دستگاه توليد سيم خاردار است. براي توليد اين محصول خط توليد ويژه‌اي نياز است. از جمله اصلي‌ترين ويژگي‌هايي كه خط توليد اين محصول بايد داشته باشد، قابليت توليد همزمان سيم خاردارها و توليد آن در انواع تك پيچ، دو پيچ، تبري و... در اندازه‌هاي مختلف است. از طرفي خط توليد آن لازم است حاوي سيستم رول كن نيز باشد. به طور كلي دستگاه توليد سيم خاردار مي‌بايست بازدهي بالايي داشته باشد و پرتي آن بسيار كم باشد.

ويژگي خط توليد سيم خاردار

به منظور توليد اين محصول، يك عدد كانتينر 40 فوت به منظور حمل و نگهداري دستگاه توليد سيم خاردار و تجهيزات خط توليد نياز است. نوع خط توليد اتوماسيون پي ال سي است. به طور كلي براي توليد هر نوع سيم خارداري، تجهيزات گسترده و ويژه‌اي نياز است. از طرفي توليد آن نيازمند پروسه‌هاي خاصي است. بنابراين در تهيه و نگهداري مواد و تجهيزات اوليه مي‌بايست نهايت دقت را داشت. توليد اين محصول علاوه بر دستگاه توليد سيم خاردار و ساير تجهيزات، نياز به نيروي انساني نيز دارد تا كارها را مديريت كند. به طور كلي براي توليد سيم خاردار تك 2 نفر و براي توليد سيم خاردار دو تايي 2 نفر براي دستگاه و 1 نفر براي دستگاه پانچ نياز است. همچنين براي دستگاه سيم كاور نيز به 1 نيرو نياز است.

مواد اوليه براي توليد سيم خاردار

همانطور كه گفته شد توليد سيم خاردار به دو صورت معمولي و تبري صورت مي‌گيرد. به منظور توليد اين محصول نياز به مواد اوليه ويژه‌اي است. به منظور توليد سيم خاردار معمولي سيم آهني گالوانيزه اصلي‌ترين محصول است. سيم آهني گالوانيزه داراي درصد كربن پاييني است. به منظور توليد سيم خاردار تبري نيز نياز به مفتول گالوانيزه يا ورق گالوانيزه است.

مراحل توليد سيم خاردار

مراحل توليد سيم خاردار

به طور كلي هر سيم خاردار داراي روش و مراحل توليد تقريبا متفاوتي از ديگري است. در ادامه به طور كامل در مورد مراحل توليد اين محصول صحبت كرديم:

توليد سيم خاردار تكي

به منظور توليد اين سيم خاردار در اولين مرحله سيم وارد دستگاه مي‌شود. در مرحله ديگر يك سيم مفتول جداگانه به دور سيم اوليه گره مي‌خورد.

توليد سيم خاردار دوتايي سنتي

در توليد اين سيم خاردار دو سيم توسط دستگاه تثبيت كننده وارد مي‌شوند. دو سيم مفتول ديگر از طريق اين دستگاه وارد مي‌شود و در اندازه‌هاي مشخص و به صورت متوالي به يكديگر گره مي‌خورند.

توليد سيم پيچ دوتايي برعكس

به منظور توليد اين سيم نيز دو سيم از دستگاه تثبيت كننده وارد مي‌شوند. پس از تابيده شدن به روش قبلي، دو سيم مفتول ديگر وارد شده و در اندازه مشخصي به يكديگر گره مي‌خورند. تفاوت اين سيم با سيم خاردار قبلي مارپيچ بودن آن است.

توليد سيم خاردار تبري

براي توليد سيم خاردار تبري ورق گالوانيزه در دستگاه مخصوص گذاشته مي‌شود. پس از آن وارد دستگاه پانچ مي‌شود. در نهايت وارد دستگاه جداسازي رشته‌ها مي‌شود. در اين دستگاه رشته‌هاي سيم از يكديگر جدا مي‌گردد. در دستگاه مخصوص يك دسته سيم به دور سيم قبلي پيچيده مي‌شود. پس از آن وارد دستگاه مخصوصي مي‌شود كه به منظور قرارگيري ورق گالوانيزه تعبيه شده است. پس از خروج از اين دستگاه‌ها تيغه و سيم وارد ماشين اتصال سيم و ورق تبري مي‌شود. اين دستگاه اين محصولات را به يكديگر متصل مي‌كند. در نهايت در دستگاه مخصوص سيم توليد شده به صورت حلقه‌اي در مي‌آيد.

كلام آخر

در مطالب فوق در مورد نحوه توليد سيم خاردار صحبت كرديم. همچنين در مورد انواع اين محصول و مواد اوليه موردنياز آن به طور مختصر توضيحاتي داده شد. در صورتي كه قصد خريد سيم خاردار را داريد، لازم است در مورد اين محصول اطلاعات كافي داشته باشيد. همچنين با روش و مراحل توليد آن نيز بايد آشنا باشيد. براي خريد انواع سيم خاردار، سيم آرماتوربندي، مفتول گالوانيزه، مفتول مسوار، انواع توري، تيرچه بتني و تيرچه كروميت و ساير محصولات با شهر مفتول در ارتباط باشيد. از طريق تماس با شماره 02137556 با كارشناسان فروش ما در ارتباط باشيد و اطلاعات كافي در خصوص خريد انواع محصولات را دريافت كنيد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۴ آبان ۱۴۰۳ساعت: ۰۹:۵۱:۳۰ توسط:shahrmaftool موضوع:

يونوليت چيست ؛ كاربرد ، مزايا و معايب آن

امروزه يونوليت به عنوان يكي از اصلي‌ترين و پركاربردترين مصالح در ساختمان‌ها شناخته مي‌شود. يونوليت‌ها به سبب مزاياي زيادي كه دارند، براي ساختمان‌سازي كاربرد ويژه‌اي دارند. كاهش وزن ساختمان، افزايش امنيت ساختمان در برابر زلزله، كاهش و صرفه‌‎جويي در هزينه، مقاومت بالا در برابر حرارت، رطوبت و صدا و... از جمله مزاياي منحصر به فرد يونوليت است. از اين رو از يونوليت در بخش‌هاي مختلف ساختمان به ويژه سقف و ديوار استفاده مي‌شود. در اين بخش قصد داريم بررسي كنيم كه يونوليت چيست ؟ استفاده از يونوليت چه مزايا و معايبي داشته و كاربرد يونوليت چيست ؟ در ادامه با ما همراه باشيد تا با مزايا و معايب يونوليت به طور كامل آشنا شويد.

يونوليت چيست و چه كاربردي دارد؟

در پاسخ به سوال يونوليت چيست بايد بگوييم سازه‌اي بسيار سبك است كه از دانه‌هاي پلي‌استر فشرده ساخته شده است. به طور كلي يونوليت از 95% هوا و 5% پلاستيك ساخته مي‌شود. ذرات پلاستيكي يونوليت از جنس استايرن مونومر ساخته مي‌شود. از آنجايي كه فوم‌هاي يونوليتي داراي خواص بسيار زيادي از جمله سبك وزني، عايق حرارتي، عايق صوتي و... هستند، از اين رو براي موارد بسياري مورد استفاده قرار مي‌گيرند. يونوليت داراي انواع مختلفي است كه رايج‌ترين آن‌ها يونوليت سقفي، ديواري، بسته‌بندي و... است.

انواع يونوليت

حال كه به سوال يونوليت چيست پاسخ داديم انواع يونوليت را بررسي مي‌كنيم. همانطور كه پيش‌تر گفته شد يونوليت‌ها داراي انواع مختلفي هستند. در اين بخش قصد داريم به بررسي برخي از رايج‌ترين انواع يونوليت بپردازيم.

يونوليت فشرده

يونوليت فشرده، يكي از انواع يونوليت‌هاي ساختماني است. اين يونوليت داراي دانسيته بالاي 40 بوده و فشردگي آن بالا است. از اين رو وزن نسبتا بيشتري نسبت به انواع ديگر دارد. يونوليت فشرده در صنايع مختلفي از جمله خودروسازي، مجسمه‌سازي، ساختمان‌سازي و... استفاده مي‌شود.

يونوليت سقفي

يونوليت سقفي نيز در ميان انواع يونوليت كاربرد زيادي دارد. از يونوليت سقفي نيز در ساختمان‌سازي استفاده مي‌شود. از يونوليت سقفي به منظور ساخت قالب بتن در سقف‌هاي دال يك طرفه يا سقف تيرچه بلوك استفاده مي‌شود. يونوليت‌هاي سقفي مستطيل شكل بوده و دانسيته آن‌ها 12 است.

يونوليت ديوار

همانطور كه از نامش پيداست معمولا براي استفاده در ديوار ساختمان كاربرد دارد. از جمله مواردي كه از اين يونوليت استفاده مي‌شود مي‌توان به ديوارپوش فومي، فوم ديوار ترئيني، فوم ديوارپوش و پنل‌هاي سه بعدي ديوار اشاره كرد.

يونوليت تيرچه كروميت

يونوليت‌هاي مورد استفاده در تيرچه كروميت معمولا به دو دسته تقسيم مي‌شوند. دسته اول تيرچه كروميت هايي هستند كه در ابعاد 1 متر طول، 66 سانتي‌متر عرض و 25 سانتي‌متر قطر توليد مي‌شوند. نوع ديگر در ابعاد 1 متر طول، 66 سانتي‌متر عرض و 20 سانتي‌متر قطر توليد مي‌گردد.

ويژگي‌هاي يونوليت چيست ؟

امروزه از يونوليت در صنعت ساختمان‌سازي و ديگر صنايع به طور گسترده‌اي استفاده مي‌كنند. علت اين امر ويژگي‌هاي خاص يونوليت نسبت به مصالح مشابه است. از جمله مهم‌ترين ويژگي‌هاي يونوليت مي‌توان به موارد زير اشاره نمود:

  • يونوليت‌ها از وزن بسيار كمي برخوردار هستند.
  • در برابر رطوبت و حرارت مقاومت بسيار بالايي دارند.
  • به عنوان يك عايق صوتي عالي عمل مي‌كنند.
  • نصب يونوليت و حمل و نقل آن آسان است.
  • استفاده از آن سبب صرفه‌جويي در ديگر مصالح ساختماني نيز مي‌شود.
  • قابل بازيافت بوده و طول عمر بالايي دارند.
  • سبب افزايش سرعت در ساختمان‌سازي مي‌شود.

مزاياي يونوليت

مزاياي يونوليت با توجه به ويژگي‌هاي زيادي كه دارد، بيشتر از معايب آن است. در اين بخش برخي از مزاياي يونوليت را به طور مختصر بيان كرديم:

  • اصلي‌ترين مزاياي يونوليت ، اين است كه در برابر حرارت و رطوبت مقاومت بسيار بالايي دارد.
  • مستحكم و با دوام است.
  • به راحتي مي‌توان آن را بازيافت كرد.
  • يونوليت به اشكال و ابعاد مختلفي توليد مي‌شود.
  • سبك و قابل حمل است.
  • در برابر ضربه و فشار مقاومت بالايي دارد.

معايب يونوليت

معايب يونوليت در برابر مزايايي كه دارد طبيعتا كمتر است. اما اين سازه نيز مانند ديگر مصالح ساختماني، داراي نقاط ضعفي است كه در ادامه به آن پرداخته‌ايم:

  • در برابر حلال‌هاي آلي مقاومت ندارد.
  • از ديگر معايب يونوليت مي‌توان به آسيب به لايه اوزن اشاره كرد. البته اين مسئله فقط در مورد يونوليت‌هايي صدق مي‌كند كه از كلروفلوروكربن‌ها ساخته شده اند.
  • در صورتي كه با رنگ روغن رنگ‌آميزي شود، قابليت اشتعال دارد.

يونوليت بهتر است يا بلوك؟

يونوليت، از گذشته تاكنون جايگزين بسيار مناسبي براي بلوك بوده است. اما همچنان ممكن است اين سوال براي شما پيش بيايد كه يونوليت بهتر است يا بلوك؟ در پاسخ به اين سوال، مي‌بايست ابتدا به كاربردي موردنظر توجه نمود. در مطالب فوق در مورد مزاياي استفاده از يونوليت صحبت كرديم. اين سازه در مقايسه با بلوك داراي مزاياي زيادي است. مهم‌ترين مزيت آن نيز سبك بودن يونوليت است كه در نتيجه سبب سبك شدن ساختمان و مقاومت بيشتر آن در برابر زلزله مي‌شود.

همچنين به كارگيري يونوليت در ساختمان بسيار آسان بوده و از سوي ديگر مقاومت بالايي در برابر حرارت، صدا و رطوبت دارد. در فرآيند نصب فوم يونوليت معمولا با مشكل خاصي رو به رو نمي‌شويد. از طرفي قيمت يونوليت نسبت به بلوك پايين تر بوده و تا ميزان زيادي در هزينه شما صرفه‌جويي مي‌شود. بنابراين مي‌توان نتيجه گرفت در مقايسه يونوليت با بلوك، استفاده از يونوليت به صرفه‌تر و پركاربردتر است.

كلام آخر

در مطالب فوق در مورد اينكه يونوليت چيست چه كاربردي دارد به طور كامل صحبت كرديم. چنانچه قصد استفاده از يونوليت در ساختمان‌سازي را داريد، بهتر است ابتدا مطالب فوق را به طور كامل مطالعه نموده و با اطمينان خاطر اقدام به خريد كنيد. شهر مفتول، معتبرترين توليدكننده صنايع مفتولي از جمله توري مش، توري حصاري، مفتول گالوانيزه، مفتول مسوار، پشم شيشه، واتراستاپ، سيم آرماتوربندي و... است.

به منظور خريد يونوليت با قيمت مناسب و با كيفيت تضميني مي‌توانيد با شماره 02137556 تماس بگيريد. همچنين علاوه بر تماس تلفني، سفارش خود را به صورت آنلاين نيز ميتوانيد ثبت نماييد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ مهر ۱۴۰۳ساعت: ۰۳:۳۷:۰۹ توسط:shahrmaftool موضوع:

كاربرد يونوليت سقفي چيست ؛ معايب و مزاياي آن

استفاده از يونوليت امروزه در صنعت ساختمان‌سازي كاربرد زيادي دارد. علاوه بر ساختمان‌سازي در صنايع مختلف نيز مورد استفاده قرار مي‌گيرد. يونوليت داراي مزاياي زيادي است از اين رو محبوبيت ويژه‌اي در صنعت ساختمان‌سازي دارد. از جمله مزاياي يونوليت مي‌توان به وزن كم، مقاومت بالا در برابر رطوبت، عايق صوتي و عايق حرارتي اشاره نمود. بنابراين استفاده از يونوليت سبب كاهش وزن كلي ساختمان، صرفه‌جويي در استفاده از مصالح و همچنين افزايش سرعت ساخت مي‌شود. كاربرد يونوليت سقفي نسبت به ديگر يونوليت‌ها بيشتر است. امروزه از اين يونوليت در ساخت انواع ساختمان مسكوني و تجاري و اداري استفاده مي‌شود. در ادامه در مورد اينكه كاربرد يونوليت سقفي چيست صحبت خواهيم كرد. همچنين معايب و مزاياي آن را به منظور خريد يونوليت سقفي بيان مي‌كنيم.

يونوليت سقفي چيست ؟

يونوليت سقفي يكي از انواع يونوليت است. كاربرد يونوليت سقفي بسيار گسترده است. يونوليت در واقع از نوعي ماده بي اثر و خنثي ساخته مي‌شود. ساختار اصلي آن نيز نوعي پلاستيك است كه از استايرن مونومر به دست مي‌آيد. اين ماده داراي وزن بسيار كمي است همچنين بيشتر از 90 درصد يونوليت را هوا تشكيل مي‌دهد.

 بلوك‌هاي يونوليت مادر ساختار يونوليت سقفي را تشكيل مي‌دهند. در واقع بلوك يونوليت مادر در طي سه مرحله انبساط، تثبيت و شكل‌دهي قرار گرفته و روي ميز برش، برش داده مي‌شود. در نهايت با استفاده از سيم‌هاي المنت برقي يا دستگاه‌هاي CNC به يونوليت سقفي تبديل مي‌شود.

يونوليت ساختماني به چه يونوليتي گفته مي‌شود؟

يونوليت‌ها به سه دسته كلي تقسيم مي‌شوند كه شامل يونوليت فشرده، يونوليت بسته‌بندي و يونوليت ساختماني است. كاربرد هر يك از اين يونوليت‌ها با ديگري متفاوت است. يونوليت ساختماني به يونوليتي گفته مي‌شود كه در ساختمان‌سازي كاربرد دارد. خود يونوليت ساختماني به دسته‌هاي مختلفي تقسيم مي‌شود كه هر يك كاربرد و ويژگي‌هاي خاص خود را دارند.

انواع يونوليت ساختماني

همانطور كه پيش‌تر گفته شد يونوليت‌هاي ساختماني به انواع مختلفي تقسيم مي‌شوند. در اين بخش انواع يونوليت ساختماني را آورده‌ايم:

يونوليت‌هاي ديواري: از جمله رايج‌ترين يونوليت‌هاي ساختماني، يونوليت‌هاي ديواري هستند. اين يونوليت‌ها در واقع به صورت تزئيني و ديوارپوش مورد استفاده قرار مي‌گيرند. يونوليت ديواري مانند انواع يونوليت‌هاي ديگر يك عايق عالي در برابر صدا، حرارت و رطوبت بوده و مقاومت بالايي دارد. لازم به ذكر است اين يونوليت جلوي حشرات موذي را نيز مي‌گيرد.

يونوليت‌هاي فشرده: يونوليت‌هاي فشرده داراي دانسيته و وزن بالايي هستند. يونوليت‌هاي فشرده معمولا در صنايع مختلف مورد استفاده قرار مي‌گيرند و در برابر  صدا و حرارت قدرت بالايي دارند.

يونوليت سقفي: يونوليت سقفي نيز يكي از انواع يونوليت ساختماني است. كاربرد يونوليت سقفي نسبت به ديگر مدل‌ها معمولا بيشتر و وسيع تر بوده و دانسيته 12 دارد.

كاربرد يونوليت سقفي چيست ؟

يكي از اصلي‌ترين كاربرد يونوليت سقفي در ميان انواع يونوليت‌هاي ساختماني، استفاده از آن به عنوان يك عايق قوي است. از اين يونوليت به عنوان يك عايق دائمي در ساختمان‌سازي و در مرحله بتن‌ريزي استفاده مي‌شود. در سردخانه‌ها نيز از يونوليت سقفي به عنوان عايق برودتي استفاده مي‌شود.

در واقع دليل اصلي استفاده از يونوليت سقفي، كاهش وزن ساختمان و افزايش مقاومت آن در برابر عوامل خارجي به ويژه زلزله است. از جمله مزاياي يونوليت سقفي اين است كه به دليل طراحي و برش ويژه‌اي كه دارد بدون نياز به رابيتس مي‌توان گچ‌كاري كرد. از طرفي سبب صرفه‌جويي در استفاده از مصالح ديگر نيز مي‌شود. كاربرد يونوليت سقفي تنها به ساختمان‌سازي محدود نمي‌شود.

سايز يونوليت سقفي

يكي از ويژگي‌هاي اصلي يونوليت سقفي اين است كه در هر سايز و ابعادي توليد شود مي‌توانيد از آن استفاده نماييد و هيچ ضايعاتي نخواهند داشت. با برش به راحتي مي‌توانيد اندازه يونوليت را تغيير دهيد. اما به طور كلي يونوليت‌هاي سقفي استاندارد بر اساس اندازه‌هاي مشخصي توليد مي‌شوند كه به شرح زير است:

  • يونوليت‌هاي مورد استفاده در تيرچه بتني در طول 2 متر، عرض نيم متر و ارتفاع 20 تا 25 سانتي‌متر توليد مي‌شود.
  • يونوليت‌هاي حفره دار داراي طول 110 سانتي‌متر ، عرض 50 سانتي‌متر و ارتفاع 25 سانتي‌متر هستند.
  • يونوليت‌هاي تيرچه كروميت طول 2 متر، عرض 65 سانتي‌متر و ارتافع 20 تا 25 سانتي متري توليد مي‌شود.
  • يونوليت سقف‌هاي پيش تنيده نيز براي طول 2 متر، عرض 50 سانتي‌متر و ارتفاع 15 سانتي‌متر توليد مي‌شود.

مزاياي استفاده از يونوليت سقفي

مزاياي يونوليت سقفي بيشتر از معايب آن است. از اين رو به صورت گسترده از آن در صنايع استفاده مي‌شود. مزاياي يونوليت سقفي به شرح زير است:

  • وزن سبكي دارد.
  • در برابر در برابر رطوبت، حرارت و صدا به صورت يك عايق كامل عمل مي‌كند.
  • ططول عمر و دوام بالايي دارد.
  • قابل بازيافت است.
  • مي توان به اشكال و اندازه‌هاي مختلف آن را تبديل نمود.
  • قابليت حمل آساني دارد.
  • ضد ضربه است.
  • در برابر فشار مقاومت بالايي دارد.

معايب يونوليت سقفي

  • در مقايسه با مزايا، معايب يونوليت سقفي كمتر است. يكي از معايب يونوليت سقفي مقاوم نبودن آن در برابر حلال‌هاي آلي است.
  • ممكن است به لايه اوزن آسيب وارد كند. البته اگر از كلروفلوروكربن در آن استفاده شود.
  • در صورت استفاده از رنگ‌هاي روغني ممكن است قابليت اشتعال داشته باشد.

خريد يونوليت سقفي

براي خريد يونوليت سقفي لازم است ويژگي‌هاي يونوليت و كاربرد آن را به طور كامل در نظر داشته باشيد تا با توجه به نياز خود آن را تهيه كنيد. براي خريد يونوليت سقفي مي‌توانيد با شهر مفتول در ارتباط باشيد. شهر مفتول مركزي مطمئن براي خريد شماست. براي تهيه انواع يونوليت، انواع توري، پشم شيشه ، سيم آرماتوربندي، مفتول گالوانيزه، تيرچه كروميت و... با شماره 02137556 تماس حاصل نماييد. همچنين مي‌توانيد با مراجعه به صفحه محصول موردنظر خريد خود را به صورت اينترنتي ثبت كنيد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ مهر ۱۴۰۳ساعت: ۰۳:۳۶:۲۶ توسط:shahrmaftool موضوع:

سقف تيرچه يونوليت چيست ؛ معرفي اجزا، ويژگي‌ها و كاربرد آن

امروزه به امنيت، مقاومت و مصالح استفاده شده در ساختمان‌ها اهميت بسياري مي‌دهند. از اين رو مهندسان سعي دارند تا حد امكان مصالحي به روز‌تر با كيفيتي بالا در سازه استفاده كنند. يكي از راهكار‌هايي كه چند دهه اخير مهندسان آن را به كار مي‌گيرند، سقف تيرچه يونوليت مي‌باشد. اين سازه يكي از رايج‌ترين و محبوب‌ترين نوع سقف براي ساكنين ساختمان‌ها مي‌باشد. جهت آشنايي بيش‌تر با ساختار اين سقف با ما در اين مقاله همراه باشيد تا بدانيد سقف تيرچه يونوليت چيست و با اجزاي سقف تيرچه يونوليت ، ويژگي‌ سقف تيرچه يونوليت و كاربرد آن آشنا شويد.

سقف تيرچه يونوليت چيست ؟

در پاسخ به سوال سقف تيرچه يونوليت چيست بايد بگوييم اين سقف همانطور كه از نامش پيداست از تركيب تيرچه، بلوك سيماني و بلوك سفالي توليد مي‌شود. اجراي سقف تيرچه يونوليت يكي از رايج‌ترين روش‌ها در ساختمان‌سازي است.

معمولا مصالح ساختماني تحمل نيروهاي كششي را ندارد. از اين رو استفاده از بتن و يا مصالح مشابه، كمكي به تحمل نيروهاي وارد به ساختمان نمي‌كند. از طرفي نيز منجر به افزايش بار مرده مي‌شود. به منظور جبران اين مسئله معمولا از فولاد بيشتري استفاده مي‌شود. امروزه به جاي استفاده از بتن كششي از بلوك‌هاي يونوليتي استفاده مي‌شود. استفاده از يونوليت  تا ميزان زيادي سبب صرفه‌جويي در هزينه مي‌شود.

ويژگي‌ سقف تيرچه يونوليت چيست ؟

  • از جمله مهم‌ترين ويژگي‌ سقف تيرچه يونوليت ، عايق بودن آن است. در صورتي كه شما از تيرچه يونوليت در سقف استفاده كنيد حرارت و صداي كمي منتقل مي‌شود. از اين رو مي‌توان نتيجه گرفت اين سقف يك عايق حرارت و صداي فوق‌العاده است.
  • از جمله ويژگي سقف تيرچه يونوليت ، استفاده از آن در صنعت ساختمان‌‎سازي و ساخت بلوك‌هاي سقفي و پانل‌هاي سه بعدي است.
  • از سقف تيرچه يونوليت به صورت گسترده به عنوان عايق در سردخانه ها، يخچال‌هاي صنعتي و انواع يخدان و ترموس استفاده مي‌شود.
  • از ديگر ويژگي سقف تيرچه يونوليت اين است كه يونوليت‌ها به عنوان ضربه گير در بسته‌هاي مختلف مورد استفاده قرار مي‌گيرد.
  • لازم به ذكر است استفاده از سقف تيرچه يونوليت در صورتي موثر است كه مواردي مانند ايمني در برابر آتش، مقاومت مصالح، شكل هندسي و روش اجراي صحيح در آن رعايت شود.

مراحل نصب سقف تيرچه يونوليت

  • براي نصب سقف تيرچه يونوليت ابتدا تيرچه‌ها روي سقف و در ميان تيرآهن‌ها قرار مي‌گيرند. حد فاصل قرارگيري اين تيرچه‌ها 50 سانتي متر است.
  • در قدم بعدي بلوك‌ها در وسط تيرچه‌ها قرار خواهند گرفت. با اين كار سقف ساختمان به طور كامل پوشش داده مي‌شود.
  • پس از مرحله بلوك گذاري نوبت به استفاده از ميلگردها مي‌رسد. ميلگردهاي مش توري روي سقف قرار مي‌گيرند. اين كار سبب پوشش دهي بلوك‌ها مي‌شود.
  • در مرحله بعدي بتن روي سقف ريخته شده و ابتدا با دست و سپس با غلطك سطح آن را صاف مي‌كنند.
  • به منظور پوشش كامل و محكم شدن سقف، سيمان به طور كامل روي بلوك و درزهاي موجود قرار مي‌گيرد.

اجزاي سقف تيرچه يونوليت

تير‌ها

يكي از اجزاي سقف تيرچه يونوليت تيرها هستند. دليل استفاده از تير‌ها در سقف‌هاي تيرچه يونوليت، قرار دادن تكيه‌گاه براي تيرچه‌ها مي‌باشد. تير‌ها كه هم مي‌توانند فولادي و هم مي‌توانند بتني باشند، بار سقف را به ستون‌ها منتقل مي‌كنند. در واقع اين بخش‌ها، اسكلت سازه را تشكيل مي‌دهند.

تيرچه‌ها

تيرچه دومين اجزاي سقف تيرچه يونوليت است. تيرچه‌ها همان‌طور كه از نامشان پيداست، كوچك‌تر از تير‌ها مي‌باشند. در نتيجه نقش تيرهاي فرعي را در سقف‌هاي تيرچه يونوليت ايفا مي‌كنند. به اين صورت كه در فاصله‌هاي معين از يك‌ديگر قرار مي‌گيرند و بين آن‌ها يونوليت جاي مي‌گيرد.

يونوليت‌هاي سقفي

يونوليت‌هاي سقفي از المان‌هاي مهم در اين سقف‌ها مي‌باشد. اين مواد در اصله بين تيرچه‌ها قرار مي‌گيرند به عبارتي نقش پر‌كننده را در اين سقف‌ها دارند.

ژوئن

ژوئن‌ها، ميلگرد‌هايي عرضي هستند كه عمود بر تيرچه‌ها اجرا مي‌شوند. نقش ژوئن ايجاد انسجام بيش‌تر در سقف‌ها مي‌باشد. اگر دقت كرده باشيد در سقف و كف بعضي از ساختمان‌ها هنگام راه رفتن لرزشي ايجاد مي‌شود؛ با به كار بردن ژوئن‌ها مي‌توان از اين لرزش جلوگيري كرد.

اتكا

اتكا ميلگردي مي‌باشد با شكلي هندسي كه به دو صورت يك طرفه و دو طرفه ساخته مي‌شود. در حالت يك طرفه يك سر آن به طول حداقل ۶۰ سانتي‌متر از سر تيرچه، وارد آن مي‌شود. سر ديگر دور تير كلاف مي‌گردد.

ابتدا و انتهاي اتكا قلاب ۱۸۰ درجه ايجاد مي‌شود. در حالت دو طرفه هر دو سر اتكا به طول ۶۰ سانتي‌متر درون تيرچه قرار مي‌گيرد.

خاموت

از خاموت براي تقويت و پيوستگي بيش‌تر اتصالات تير به ستون در سازه‌هاي بتني استفاده مي‌شود.

  1. آرماتور‌هاي حرارتي

آرماتورها نيز در انتهاي كار همانند ژوئن‌ها، عمود بر تيرچه‌ها به صورت موازي قرار داده مي‌شوند.

كلام آخر

اكنون كه بررسي و معرفي سقف تيرچه يونوليت در اين مقاله پرداختيم و شما را با ويژگي‌هاي اين نوع سقف آشنا كرديم؛ مي‌توانيد با استفاده از آن در ساختمان خود مقاومت و امنيت ساختمان را بالا برده تا با خيالي آسوده زندگي كنيد. شهر مفتول براي بالا بردن اين مقاومت در ساختمان‌ها يونوليت سقفي را به فروش مي‌رساند. اين مجموعه با بالا‌ترين كيفيت و مناسب‌ترين قيمت محصولات خود را به خريداران عرضه مي‌كند. شهر مفتول محصولات ساختماني ديگري را نيز به‌فروش مي‌رساند كه مي‌تواند در افزايش مقاومت و استحكام ساختمان شما موثر باشد. هم‌چنين با عرضه انواع توري‌ها مانند توري پرسي، توري حصاري، فنس و... زمين‌هاي زراعي شما را نيز به فضايي امن تبديل مي‌كند. براي خريد محصولات شهر مفتول و بهره‌مندي از مشاوره رايگان اين سايت مي‌توانيد با شماره  37556_021 تماس حاصل فرماييد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ مهر ۱۴۰۳ساعت: ۰۳:۳۵:۳۶ توسط:shahrmaftool موضوع: